Familie van Grootel

De familie van Grootel doet al sinds jaar en dag een beroep op Veldhoven Interieurs. In 2005 hebben ze nog een grote verbouwing gehad. Nu hebben we de stijl van de badkamer doorgetrokken naar de slaapkamer.

Gezin met jonge kinderen

Deze familie ging van een starterswoning naar een echt huis. Daar komt heel wat bij kijken. Ze kwamen bij Veldhoven Interieurs met op voorhand eigen ideeën en …

Echtpaar op leeftijd

Verhuizen op 88- en 90-jarige leeftijd van een vrijstaande villa met 8 kamers naar een appartement van 100 m2. Dit echtpaar staat voor een immense taak. Het onderhoud van de tuin wordt veel te zwaar, dus …

Vrijstaande villa in Ede

De aanwezige meubels in de woon- en eetkamer waren meeverhuisd en pasten eigenlijk niet in deze prachtige villa met haar bijzondere lijnenspel. Sommige meubels waren te klein van formaat, maar ook de wat klassiekere uitstraling.

Nieuwbouwvilla, Bilthoven

De familie wilde vooral de woonkamer meer een geheel maken. Dit is o.a. gerealiseerd met een veel groter karpet, dat op maat en kleur is samengesteld en door doorlopende in-between gordijnen toe te passen in een zelf ontworpen banenpatroon.