skip to Main Content

Kwaliteit op maat in kasten en kastsystemen

Interlübke

Zeer fraai en kwalitatief zeer hoogstaand. Dat is Interlübke, Duitse producent van standaard en maatwerk kasten en kastsystemen voor elke ruimte van woonkamer tot garderobe. Uitzonderlijk goed is de lakkwaliteit: deze is zeer kleurecht en krast nagenoeg niet. Kasten van Interlübke zijn verkrijgbaar in alle RAL en Sikkens kleuren en zelfs in andere kleuren op basis van een aangeleverde staal. Niet voor niets zijn wij al 45 jaar Interlübke-dealer.

Pastoe

Al sinds 1913 creëren vooral Nederlandse ontwerpers eigentijdse designkasten en kastensystemen voor Pastoe. Onder het motto ‘not just a product, it’s a relation’ maakt deze Nederlandse producent veel mogelijk als het gaat om combinaties in moderne vormgeving. Het Vision-programma en de Amsterdammer rolluikkasten zijn al ruim 25 jaar echte bestsellers in onze collectie.

Castelijn

Matte afwerking waardoor vette vingers niet meer te zien waren. Castelijn had destijds de primeur met de eenvoudig te reinigen en onderhouden Fenix afwerking, die vooral wordt toegepast in tafelbladen. Zelfs krasjes zijn te herstellen. En nog altijd is Castelijn een Nederlandse topleverancier van maatwerk in kasten en kastsystemen die een jonge en luchtige uitstraling combineren met duurzaam intensief gebruik. Voor zowel gebruik in huis als voor de projectmarkt.

Beek Collection

Wilt u kasten die niet standaard zijn? Iets echt aparts? Wiljan van Beek vindt bijzondere ideeën geweldig. De grote man achter Beek Collection is een enthousiaste vakidioot met een enorme dosis knowhow op het vlak van glas, keramiek en natuursteen. De Beek Collectie open kasten en ruimtedelers met glas, keramiek, hout en natuursteen is ongekend en ongeëvenaard.

Overige merken kasten en kastsystemen

ArcoBanz BordRiva 1920Kettnaker –  VTH

Melvin Dorresteijn

Een goed ontwerp is pas compleet met een gedegen technisch advies.

Back To Top