skip to Main Content

Woonaccessoires en behang geven kleur aan uw interieur

Casalis

Geluiddempende textiele wanddecoraties van Casalis zijn een lust voor het oog en het oor. Akoestische absorptie brengt rust in de woning. Dit maatwerk in geluidabsorberende wandobjecten en panelen mag bovendien gezien worden. U vindt ook wollen poefs en plaids van Casalis in onze collectie.

Particolare

Creëer een eigen sfeer met pure, handgemaakte woonaccessoires. Particolare onderscheidt zich met inspirerende collecties eigentijdse producten zoals kussens en plaids van natuurlijke materialen die uitstekend te combineren zijn in uiteenlopende stijlen interieurs. Ook maatwerk in de vorm van afwijkende kleuren en combinaties van garens en stoffen zijn mogelijk.

Gutzz

De veelal van natuurlijke materialen gemaakte woonaccessoires van Gutzz zijn enig in hun soort. De collectie vazen en designobjecten is grotendeels ambachtelijk gemaakt, nog echt met de hand. Met Gutzz geeft u uw interieur een exclusieve finishing touch.

Cor Unum

Cor Unum is een keramisch atelier in ‘s-Hertogenbosch waar met veel passie en vakmanschap prachtig keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers wordt vervaardigd door mensen die om uiteenlopende redenen elders moeilijk werk vinden. Een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen met prachtige objecten voor uw interieur als resultaat.

SkLo

“Sklo” is het Tsjechische woord voor “glas”. De basis van alle SkLO-objecten, schalen en vazen is dan ook handgeblazen glas, geheel volgens de Tsjechische traditie. De collectie glaswerk van SkLO is er in vele prachtige vormen en kleuren(-combinaties), waardoor er voor ieder interieur wel iets passends tussen zit.

Elitis

De markante patronen op vernieuwende materialen van Elitis vormen een eyecatcher in uw interieur. Franse finesse in verrassende kleuren en structuren als blikvanger die uw interieur helemaal af maakt.

Janine Veldhoven

Een verzameling van mooie meubels maakt nog geen mooi en evenwichtig interieur.

Back To Top