skip to Main Content

Behang & woonaccessoires geven kleur aan uw interieur

Elitis

De markante patronen op vernieuwende materialen van Elitis vormen een eyecatcher in uw interieur. Franse finesse in verrassende kleuren en structuren als blikvanger die uw interieur helemaal af maakt.

Gutzz

De veelal van natuurlijke materialen gemaakte woonaccessoires van Gutzz zijn enig in hun soort. De collectie vazen en designobjecten is grotendeels ambachtelijk gemaakt, nog echt met de hand. Met Gutzz geeft u uw interieur een exclusieve finishing touch.

Particolare

Creëer een eigen sfeer met pure, handgemaakte woonaccessoires. Particolare onderscheidt zich met inspirerende collecties eigentijdse producten zoals kussens en plaids van natuurlijke materialen die uitstekend te combineren zijn in uiteenlopende stijlen interieurs. Ook maatwerk in de vorm van afwijkende kleuren en combinaties van garens en stoffen zijn mogelijk.

Casalis

Geluiddempende textiele wanddecoraties van Casalis zijn een lust voor het oog en het oor. Akoestische absorptie brengt rust in de woning. Dit maatwerk in geluidabsorberende wandobjecten en panelen mag bovendien gezien worden. U vindt ook wollen poefs en plaids van Casalis in onze collectie.

Kunst in de showroom

Veldhoven Interieurs is expositieruimte voor schilders en beeldend kunstenaars, van lokaal talent tot landelijk bekend. Vier keer per jaar vernieuwen wij de tentoonstelling in onze showroom.

De kunstenaars laten hun werk graag tot zijn recht komen in een huiselijke omgeving en voor onze klanten is het een prachtige gelegenheid om steeds weer nieuwe, interessante werken te leren kennen. De aanwezige kunst is altijd te koop. U hoeft geen woonwensen te hebben om even binnen te lopen, u mag ook kunst komen bewonderen.

Janine Veldhoven

Verlichting is vaak het sluitstuk op de begroting, maar veelal wel het meest sfeerbepalende element van een interieur.

Back To Top