skip to Main Content

Design banken en fauteuils met uitstraling en comfort

Cor

In de authentieke meubelfabriek van Cor in het Duitse Rheda-Wiedenbrück vervaardigen ambachtelijke meubelmakers dagelijks banken, sofa’s, stoelen, fauteuils en slaapbanken. Van het timmeren van de houten romp tot eindstoffering, alles wordt er in eigen huis gemaakt. Oogstrelende Duitse degelijkheid, zowel in de vaste collectie als in maatwerk.

Gelderland

Jan Des Bouvrie ontwierp vele meubelen voor Gelderland, Nederlandse fabrikant van design zitmeubelen. Het ambachtelijk vakwerk herbergt een mix van moderne vormgeving, zitcomfort en zeer duurzame kwaliteit. Niet voor niets krijgen wij van klanten zeer regelmatig de vraag om oude Gelderland meubels opnieuw te laten bekleden bij de Gelderlandfabriek in Culemborg.

Artifort

Tijdloos organisch design van toonaangevende topkwaliteit. Artifort biedt oogstrelende, exclusieve zitmeubelen voor thuis en op de zaak. Wereldwijd bekend dankzij aanwezigheid in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou in Parijs. Geniet ook bekendheid dankzij de nog altijd zeer gewilde designklassiekers zoals de Orange Slice en Tulip Chair van Pierre Paulin en de klassieke draaifauteuils van Geoffrey D. Harcourt.

De Sede

Vakmanschap in handmatige leerbewerking wordt in de Zwitserse Alpen bij De Sede al generaties lang overgedragen van leermeester op gezel. Wat ooit begon als zadelmakerij is nu een ambachtelijke meubelmakerij met leren zitmeubelen als specialiteit. Het oog van de meester controleert er nog elke handmatig aangebrachte stiknaad op onregelmatigheden. Oerdegelijk zitcomfort voor vele jaren en een blikvanger in elk interieur.

FSM

FSM (Frank Sitzmöbel) zitmeubelen zijn technische sensaties met onvergelijkbaar zitcomfort. De sofa’s met vele verstelmogelijkheden en relaxfauteuils zijn ontwikkeld op basis van wensen en behoeften van mensen. FSM bewijst: functioneel en fraai is vrijwel onzichtbaar te combineren in kwalitatief hoogwaardige en zeer comfortabele zetels.

Overige merken zitmeubelen in onze collectie

MontisLeoluxLabelLinteloo

Janine Veldhoven

Iedereen leeft op zijn eigen manier. Daarom is maatwerk in een interieur zo belangrijk.

Back To Top