skip to Main Content

Hoogwaardige eettafels en eetkamerstoelen in vele stijlen

Arco

Prachtige eetkamertafels en -stoelen van hoogwaardige materialen. Onder het motto We make tables produceert het Nederlandse familiebedrijf Arco in Winterswijk deze al vele jaren. Kwaliteit staat altijd voorop en daarom maakt Arco enkel gebruik van hoogwaardige materialen.

Riva 1920

De handen van de timmerman zijn de beste gereedschappen in de ambachtelijke traditie van de Italiaanse meubelmaker Riva 1920. Stijlvol Italiaans design in massieve tafels, gemaakt van bijzondere houtsoorten. Zeer bijzonder zijn de meubels waarin Noord-Italiaans kaurihout is verwerkt. Onder het motto ‘wij helpen de natuur een handje om vorm te krijgen’ biedt Riva 1920 tafels in verrassende, bijzondere houtsoorten met een ongekend hoog afwerkingsniveau.

Metaform

Tafels van met name glas, natuursteen en keramiek in vele prachtige kleuren en designs zoals marmer- en betonlook. De Nederlandse fabrikant Metaform onderscheidt zich in opvallende verwerking van uitermate stevig, krasvast en nagenoeg onderhoudsvrij keramiek. Metaform spuit de frames in kleur, zodat de tafel uit één stuk lijkt te bestaan. Ook voor eetkamerstoelen met een perfecte mix van comfort en design.

Freifrau

Makers van persoonlijk zitcomfort, dat zijn de ontwerpers en meubelmakers van het Duitse topmerk Freifrau. Op basis van uw keuze voor de perfecte combinatie van stoffen, leer en stoelmodel gaan zij aan de slag. Met name de eetkamerstoelen Amélie en Leya zijn bij onze klanten erg populair vanwege het eigentijdse design en sublieme comfort. Door de vele opties in kleuren, materialen en type onderstel zijn uw eetkamerstoelen (bijna) altijd uniek.

Leolux

Zoekt u fantastisch zitcomfort? Ervaar dan eens de eet- en zitkamerstoelen van Leolux. Deze Limburgse zitmeubelfabrikant biedt vele modellen met maatwerk in bijvoorbeeld hogere of diepere zittingen. De stoelen van Leolux maken al decennia deel uit van onze collectie, waarbij wij de Talos beschouwen als een ware iconisch model. Leolux biedt zitcomfort, ook als het lichaam wat ouder wordt.

Overige merken voor uw eethoek of eetkamer

CastelijnKFFInterlübkePastoeCorGelderlandArtifortDe SedeMontisLabelTonelliBonaldoTectaRexite

Melvin Dorresteijn

Pas als u blij wordt van het eindresultaat ben ik tevreden.

Back To Top