skip to Main Content

Thuiswerken in eigen stijl

Interlübke

Zeer fraai en kwalitatief hoogstaand. Dat is Interlübke. Deze Duitse producent van standaard en maatwerk kasten en kastsystemen vervaardigt ook slimme oplossingen voor uw werkplek thuis. Een bureau met kast aan elkaar vast of zelfs helemaal geïntegreerd, helemaal af te stemmen op de ruimte die u nodig hebt. Tijdloos design in vele kleuren. De lakkwaliteit van de meubels van Interlübke is uitzonderlijk kleurecht en krast nagenoeg niet.

Pastoe

Pastoe staat al decennialang bekend om haar eigentijdse designkasten en kastensystemen, maar heeft ook enkele stijlvolle werkplekken in haar collectie. Losstaande bureaus die moeiteloos zijn te combineren met verrassende kastopstellingen, maar ook aan de wand zijn er praktische oplossingen mogelijk om een compacte werkplek te creëren.

Beek Collection

Bent u op zoek naar iets unieks? Wiljan van Beek, eigenaar van Beek Collection vindt bijzondere ideeën geweldig. Deze duizendpoot met een enorme dosis knowhow op het gebied van glas, hout, keramiek en natuursteen maakt uw werkplek helemaal naar uw wensen op maat met als resultaat een plek met uitstraling die gezien mag worden!

Artifort

Tijdloos, toonaangevend en comfortabel voor zitten, werken en vergaderen. Dat is waar het wereldberoemde merk Artifort voor staat. Topdesign van bekende ontwerpers voor thuis, kantoor, directiekamer of ontvangstruimte. In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert.

Kettnaker

Het Duitse Kettnaker produceert al sinds 1870 hoogwaardige meubels voor thuis. Van kastenwand tot bed, maar ook op het gebied van (thuis-)werkplekken heeft Kettnaker veel te bieden. Van ruime bureaumeubelen met kastenwanden tot compacte units met (uitklapbaar) werkblad. Duurzaam en solide met een prachtige afwerking tot in de details.

Cor

Een groot deel van de zeer uitgebreide, eigentijdse collectie projectmeubilair van het Duitse Cor is zeker ook geschikt voor uw werkplek thuis. Oogstrelende degelijkheid, gevormd in opvallende zitmeubelen die gezien mogen worden. Als u op zoek bent naar comfort tijdens het werken is een stoel van Cor zeker het overwegen waard.

Castelijn

Bent u op zoek naar een eigentijdse, net wat anders dan andere werkplek? Dan is een bureau van Castelijn zeker een optie. Van een compacte opstelling voor thuis tot een enorme vergadertafel voor op het werk, Castelijn maakt het. Als producent van zowel meubels voor de zakelijke markt als voor thuis is maatwerk bijna vanzelfsprekend. Dit Nederlandse familiebedrijf produceert meubels om trots op te zijn; duurzaam en milieubewust.

Arco

Onder het motto ‘We make tables’ produceert Arco in Winterswijk prachtige tafels en stoelen die zowel thuis als in zakelijke ruimten hun weg vinden. Functioneel, duurzaam en zonder poespas. De vakmensen van Arco ‘verbinden’ natuur, technologie, kennis en vaardigheden tot meubels met karakter. Van minimalistische bureau’s tot inklapbare schrijftafels, Arco maakt ze.

Gerlinde Beekhuis

Het is leuk om dingen die ik in de administratie op papier tegen kom, ook in het echt in de showroom te kunnen zien.

Back To Top