skip to Main Content

Gordijnen en bekledingsstoffen

De Ploeg

De Nederlandse leverancier De Ploeg bouwde in meer dan een halve eeuw een ijzersterke naam op in toonaangevende en eigentijdse geweven en bedrukte gordijn- en meubelstoffen. De Ploeg onderscheidt zich in ambachtelijk gemaakte, kwalitatief hoogwaardige collecties die volledig op elkaar zijn afgestemd.

Kendix

De Nederlandse linnenweverij Kendix, opgericht in 1848, heeft sinds de jaren zeventig naamsbekendheid opgebouwd met grafische patronen. De collectie eigentijdse, kleurrijke geweven en bedrukte gordijnstoffen van Kendix is een eyecatcher in ons assortiment. Textiel gemaakt door mensen met visie en een scherp oog voor detail. Voor mensen die schoonheid en kwaliteit belangrijk vinden.

Jab

Jab staat voor textielcreaties van topkwaliteit met visionair design die keer op keer nieuwe trends zetten. Het familiebedrijf van het Duitse geslacht Anstoetz omvat gevarieerde collecties gordijn- en meubelstoffen en karpetten voor zowel klassieke als modern ingerichte interieurs.

Kvadrat, Kinassand en Danskina

Kvadrat is eigentijds textiel met duidelijk Scandinavische luister. De grote collectie van Kvadrat en submerken zoals Kinassand en Danskina omvat gordijn- en meubelstoffen, karpetten, kussens en plaids. In het bijzonder voor projectinrichtingen biedt Kvadrat geluidsdempende panelen en wanddecoraties.

Christian Fischbacher

Ambachtelijk gemaakt, luxueus uitgevoerd. Dat zijn de stoffen van het Zwitserse familiebedrijf Christian Fischbacher. Op traditionele leest geschoeide ontwerpen worden er met de modernste weef- en druktechnieken verwerkt tot exclusieve stoffen. Deze authentieke creaties zijn uitstekend in te passen in zowel een modern als wat meer klassiek interieur.

Overige merken textiel en bekledingsstoffen

Melvin Dorresteijn

Pas als u blij wordt van het eindresultaat ben ik tevreden.

Back To Top