skip to Main Content

Advies op maat

Interieuradvies

Een compleet interieuradvies is de basis onder elke woninginrichting.

En dat begint bij uw persoonlijke voorkeuren. Wij adviseren u graag over een inrichting waarin u kunt werken én ontspannen, waarin u zich helemaal thuis voelt.

Sleutelklaar

Wilt u opnieuw inrichten? Gaat u verhuizen? Of gaat u een nieuw huis laten bouwen?

Wij nemen het interieur graag deels of geheel voor onze rekening, zelfs als de nieuwe woning nog gebouwd moet worden. Wij leveren het interieur van A tot Z sleutelklaar op.

Onderhoud & reparaties

Met gedegen onderhoud houdt u uw interieur en meubels lang mooi en goed.

Advies hierover hoort bij onze service. Ook voor onderhoud van bijvoorbeeld parketvloeren, het opnieuw afstellen van kasten en reparatie, renovatie of restauratie van meubelstukken helpen wij u graag verder.

Desie Ponsteen

Een goed en persoonlijk advies dat leidt tot een tevreden en enthousiaste klant, dat is mijn uitdaging!

Kom langs in onze showroom

Welkom!

1000 m2 inspiratie. Kom ontdekken, kom kennismaken met onze merken, kom lekker wonen. Meubelen, verlichting, decoratie, domotica, alles voor uw interieur. Laat u verrassen door onze verrassende mix van design, stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven we vorm aan uw smaak.

Bekijk onze openingstijden Neem contact op

Inspiratie opdoen?

Laat u verrassen in onze showroom. Van domotica tot decoratie en van verlichting tot vloerkleden. De mooiste meubelen en puur inspiratie. We vertellen u graag meer over de nieuwste trends of ga zelf op ontdekkingstocht. De koffie staat voor u klaar. Verzekerd van advies? Bel of mail voor een afspraak.

Veldhoven: al jaren dé specialist!

De liefde voor mooie materialen, kleuren en design zit in haar genen. Janine is de vierde generatie Veldhoven die samen met een team van specialisten de mooiste interieurs realiseert. Vakmanschap, passie en een bijzonder hoge mate van service onderscheiden Veldhoven Interieur. Onze interieurontwerper en (binnenhuis)adviseurs staan iedere dag voor u klaar. Van compleet interieurplan tot het perfect mixen en matchen van uw oude én nieuwe meubels. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden om uw wensen goed te vertalen naar een (t)huis om te leven.

We denken graag met u mee! Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Lees meer over het team Bekijk onze historie
Back To Top