skip to Main Content

Projectinrichting op maat

Maatwerk in projectinrichting met klasse

Zoekt u een inrichting die past bij het imago en de identiteit van uw bedrijf of organisatie?

Ons hart klopt voor wie een projectinrichting wil met nét dat beetje meer. Meer gevoel. Meer uitstraling. Meer klasse. Voordat wij beginnen met ontwerpen, leren wij elkaar eerst goed kennen. Met die kennis vertalen wij de sfeer en de cultuur van uw onderneming of instelling naar inrichting van de ruimtes met exact dat gevoel.

Inrichting van zakelijke ruimtes met uitstraling

Ruimtes waar bijvoorbeeld uw relaties, cliënten, patiënten en gasten zich in passende sfeer op hun gemak moeten voelen. Publieke ruimtes, ontvangstruimtes, wachtruimtes, spreekkamers, vergaderruimtes en werkruimtes waar gevoel en functionaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Van notariskantoor tot uitvaartcentrum, van horeca tot expositieruimte: wij staan voor u klaar als uw projectinrichting maatwerk moet zijn.

Ruimte voor ontwerpers, stylisten en binnenhuisarchitecten

Bent u zelfstandig interieurontwerper, woningstylist of binnenhuisarchitect?

Dan kunt u uw zakelijke of particuliere klanten ontvangen in onze zaak. En bent u particulier? Kom gerust langs met uw eigen ontwerper, stylist of architect. Wij bieden speciale werkruimte voor zelfstandigen voor wie het een meerwaarde is om met hun klanten gebruik te maken van onze showroom met alle aanwezige stalen en faciliteiten. Ook bij advies en levering werken wij graag met u samen. Want samenwerking versterkt de kracht voor alle betrokken partijen.

Melvin Dorresteijn

Als technisch specialist let ik graag op de details. Creativiteit staat hierbij voorop.

Kom langs in onze showroom

Welkom!

1000 m2 inspiratie. Kom ontdekken, kom kennismaken met onze merken, kom lekker wonen. Meubelen, verlichting, decoratie, domotica, alles voor uw interieur. Laat u verrassen door onze verrassende mix van design, stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven we vorm aan uw smaak.

Bekijk onze openingstijden Neem contact op

Inspiratie opdoen?

Laat u verrassen in onze showroom. Van domotica tot decoratie en van verlichting tot vloerkleden. De mooiste meubelen en puur inspiratie. We vertellen u graag meer over de nieuwste trends of ga zelf op ontdekkingstocht. De koffie staat voor u klaar. Verzekerd van advies? Bel of mail voor een afspraak.

Veldhoven: al jaren dé specialist!

De liefde voor mooie materialen, kleuren en design zit in haar genen. Janine is de vierde generatie Veldhoven die samen met een team van specialisten de mooiste interieurs realiseert. Vakmanschap, passie en een bijzonder hoge mate van service onderscheiden Veldhoven Interieur. Onze interieurontwerper en (binnenhuis)adviseurs staan iedere dag voor u klaar. Van compleet interieurplan tot het perfect mixen en matchen van uw oude én nieuwe meubels. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden om uw wensen goed te vertalen naar een (t)huis om te leven.

We denken graag met u mee! Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Lees meer over het team Bekijk onze historie
Back To Top