Maatwerk in projectinrichting met klasse

Zoekt u een inrichting die past bij het imago en de identiteit van uw bedrijf of organisatie?

Ons hart klopt voor wie een projectinrichting wil met nét dat beetje meer. Meer gevoel. Meer uitstraling. Meer klasse. Voordat wij beginnen met ontwerpen, leren wij elkaar eerst goed kennen. Met die kennis vertalen wij de sfeer en de cultuur van uw onderneming of instelling naar inrichting van de ruimtes met exact dat gevoel.

Inrichting van zakelijke ruimtes met uitstraling

Inrichting van zakelijke ruimtes met uitstraling

Ruimtes waar bijvoorbeeld uw relaties, cliënten, patiënten en gasten zich in passende sfeer op hun gemak moeten voelen. Publieke ruimtes, ontvangstruimtes, wachtruimtes, spreekkamers, vergaderruimtes en werkruimtes waar gevoel en functionaliteit met elkaar in overeenstemming zijn. Van notariskantoor tot uitvaartcentrum, van horeca tot expositieruimte: wij staan voor u klaar als uw projectinrichting maatwerk moet zijn.

Ruimte voor ontwerpers, stylisten en binnenhuisarchitecten

Bent u zelfstandig interieurontwerper, woningstylist of binnenhuisarchitect?

Dan kunt u uw zakelijke of particuliere klanten ontvangen in onze zaak. En bent u particulier? Kom gerust langs met uw eigen ontwerper, stylist of architect. Wij bieden speciale werkruimte voor zelfstandigen voor wie het een meerwaarde is om met hun klanten gebruik te maken van onze showroom met alle aanwezige stalen en faciliteiten. Ook bij advies en levering werken wij graag met u samen. Want samenwerking versterkt de kracht voor alle betrokken partijen.