skip to Main Content

Interieuradvies

Adviesgesprek en totaaladvies

De inrichting van uw huis is afhankelijk van vele factoren, zoals uw leefstijl, gezinssamenstelling, smaak, liefhebberijen, soort huis, ligging van de woning en de lichtinval.

Daarom begint elk interieuradvies bij Veldhoven Interieurs met een adviesgesprek: een kennismaking met u en uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Op basis van al deze informatie maken wij een persoonlijk totaaladvies van kleur, licht, comfort, meubilair en materialen.

3D-interieurtekeningen

Uw interieuradvies krijgt vorm in interieurtekeningen. Dit begint met een een vlekkenplan.

Deze ruwe schets vormt de basis voor ontwikkeling van een gedetailleerd digitaal ontwerp. Met deze 3D-ontwerpen krijgt u een zeer realistisch beeld van uw nieuwe interieur, inclusief vloeren, raamdecoraties, zitmeubels, kasten en lichtplan. Zelfs als uw woning nog gebouwd moet worden, ziet het interieurontwerp er al zeer realistisch uit. U weet precies wat u kiest.

Moodboards & materialen

Voor een uitgebalanceerd interieur waarin uw persoonlijke gevoel helemaal tot uitdrukking komt,

is een uitgekiende mix van materiaal- en kleurencombinaties essentieel. Op basis van het adviesgesprek stellen wij moodboards samen. Die leggen we letterlijk op tafel. Met de stoffen in de hand en de kleuren in beeld werken we spelenderwijs toe naar een interieur waarin u kunt functioneren én ontspannen, waarin u zich helemaal thuis voelt.

Melvin Dorresteijn

Als technisch specialist let ik graag op de details. Creativiteit staat hierbij voorop.

Back To Top