skip to Main Content

Herenhuis in de binnenstad van Utrecht

Het klassieke ambacht passen we toe in een modern interieur en andersom.

De eigenaar leverde ons zelf de antieke knopen voor de sierkussens, maar al die rijke stoffen – en ook de details en passementen van de gordijnen – komen toch echt uit onze collectie. In de boogramen volgen de shutters en gordijnen precies de juiste ronde vormen.
Op de begane grond lijkt het parket vanzelfsprekend, of het er al eeuwen ligt. Niets is minder waar. Wij behoren tot de weinige bedrijven die een hardhouten vloer met een dergelijke bandering rond de trapleuning kunnen opleveren. Let bijvoorbeeld ook op ‘het ananasje’ van de roedes op de traploper. Het zal velen ontgaan, maar onze opdrachtgever heeft een scherp oog en geniet hier net zo veel van als wij!
In een eerder stadium hadden we al de moderne Montis fauteuils op de entresol voor de tv-kamer geleverd. Net als in de rest van het huis is alles in balans.”

Knap staaltje vakmanschap

Jammer dat we in de showroom onze ambachtelijke kennis en vakmanschap niet altijd kunnen tonen. Maar juist deze expertise zetten we dagelijks ook in voor eigentijdse interieurs. Het is fijn dat we onze stoffen en materialen deze keer mochten toepassen in een authentieke sfeer binnen een klassieke omgeving.”

Meer foto's

Back To Top