skip to Main Content

Verlichting, eigenwijs design en toonaangevende technologie

Foscarini

Onder de rook van Venetië begon Foscarini in 1981 op het eilandje Murano met het ontwerpen en maken van eigenwijze designverlichting. Met succes, want intussen is Foscarini een toonaangevende speler in de internationale verlichtingsmarkt. Internationale topdesigners experimenteren en geven vorm, geïnspireerde Italiaanse vaklieden ontwikkelen en produceren hoogwaardige armaturen met ledtechnologie, domotica en bedieningsgemak. Foscarini is niet alleen lampen, Foscarini is pure emotie.

Ferrolight

Ferrolight Design is het toonbeeld van doordacht Dutch Design tot in detail. In het eigen atelier in Hendrik-Ido-Ambacht zoeken Marike en Ferdinand van Ferrolight altijd naar fraai vormgegeven, technisch en kwalitatief hoogstaande innovaties in de nieuwste ledtechnologieën. De geïnspireerde designers en techneuten zetten zich vol enthousiasme en passie in voor een perfect eindresultaat.

Vibia

Sfeerverlichting en functionele verlichting voor thuis of op de zaak. De uitgebreide collectie van Vibia omvat verrassende minimalistisch vormgegeven armaturen en zijn er vaak in mooie poederachtige kleuren. Qua toegepaste technologie is Vibia altijd up-to-date, onder meer in het gebruik van ledtechnologie.

Prandina

Geblazen glas in een keur aan vormen en kleuren. In het brede assortiment armaturen combineert de Italiaanse maker van designverlichting Prandina glas met vele andere materialen tot een tijdloze collectie lampen: het resultaat van een creatieve mix met als vier hoofdingrediënten: eenvoud, formele soberheid, functionaliteit en duurzame kwaliteit.

Nimbus

Sfeerverlichting of functionele verlichting zonder stroompunt in de buurt. Het is mogelijk met de oplaadbare, draadloze ledverlichting van Nimbus. Van lezen in de luie stoel of verlichting boven de eettafel tot sfeer- en oriëntatieverlichting, het kan overal met Nimbus. En daarvoor hoeft er niet geboord of gefreesd te worden. Dankzij het zeer lage energieverbruik is de brandduur enorm. En opladen gaat heel eenvoudig, het kan zelfs met een USB-kabeltje.

Overige merken verlichting in onze collectie

Desie Ponsteen

Een perfecte mix van materialen en kleuren maakt een interieur speciaal.

Back To Top