skip to Main Content

Een greep uit onze collectie

Banken en fauteuils

Een uitzonderlijke collectie duurzame banken en fauteuils: fraai vormgegeven topkwaliteit waarin u verrassend comfortabel zit.

Bekijk onze collectie

Eetkamertafels en stoelen

Prachtige en kwalitatief hoogwaardige eetkamertafels en -stoelen in vele stijlen. Tafels met een lange levensduur dankzij gebruik van hoogwaardige materialen, onder meer hout, metaal, glas en natuursteen.

Bekijk onze collectie

Kasten

Kleding, televisie en audio, boeken, vazen, kunst & kitsch. In het zicht of netjes opgeborgen. Kasten als blikvanger of ruimtedeler en altijd op maat.

Bekijk onze collectie

Vloeren + karpetten

Uw woonwensen bepalen of er tapijt, parket, pvc of andere vloer gelegd gaat worden. Karpetten zijn de ‘finishing touch’, zeker als ze op kleur, vorm en maat voor u worden samengesteld.

Bekijk onze collectie

Verlichting

Met de juiste armaturen en verlichting komt een interieur tot leven, op alle momenten van de dag en avond. Een goed lichtplan is daarbij onmisbaar.

Bekijk onze collectie

Textiel + bekledingsstoffen

Toonaangevende moderne en klassieke gordijn- en bekledingsstoffen, veelal op maat gemaakt en met een rijke variatie in designs.

Bekijk onze collectie

Accessoires

Geef kleur aan uw interieur met woondecoraties: vazen, objecten, kussens, plaids, schilderijen en behang van strak of klassiek tot bijzonder en vernieuwend.

Bekijk onze collectie

Janine Veldhoven

Van een goed advies geniet u langer dan van een eenmalige korting.

Back To Top