skip to Main Content

Appartement in natuurlijke omgeving

Natuurlijke omgeving

De natuurlijke omgeving van ons nieuwe appartement wilden wij graag terugzien in ons interieur. Dit idee heeft onze zoon, die architect is, voor ons vertaald naar een schets op papier. Met deze tekening in de hand gingen we naar Veldhoven Interieurs. We liepen hier naar binnen omdat de tijdloze en toch ook moderne uitstraling van de winkel ons bijzonder aansprak. De sfeer in de zaak en het persoonlijk contact met de medewerkers, het voelde direct heel goed.

Gevoel voor kleurcombinaties

We gingen in gesprek met Arjan en hij stimuleerde ons om eerst eens rustig door de zaak te lopen om indrukken op te doen. Er volgden gesprekken, bezoeken en Arjan ging voor ons aan het tekenen. Ook kwam hij met een hele tafel vol monsters van stoffen en materialen in vele kleuren. Hij heeft gevoel voor kleuren en kleurcombinaties en weet heel goed wat er mogelijk is. Arjan hielp ons op een fantastische manier, waardoor het interieuridee langzaam maar zeker meer en meer begon te leven. Het begon vorm te krijgen en wij werden steeds enthousiaster over hoe mooi het zou worden.

Wauw, wat mooi!

Het traject duurde lang omdat de oplevering van onze woning verschillende keren werd opgeschoven. Dat was voor ons vervelend, maar ook voor Veldhoven Interieurs. Maar daar hebben we nooit wat van gemerkt. Hoe vaak er ook werd uitgesteld, ze gingen er heel goed en flexibel mee om. En toen alles eenmaal was geleverd en geïnstalleerd, was onze eerste reactie ‘wauw, wat mooi’. De levering verliep helemaal naar wens en ook de nazorg was uitstekend. Er moesten nog enkele details worden aangepast en daarbij kregen we alle medewerking. Wij zijn dermate tevreden, dat we inmiddels opnieuw zaken hebben gedaan: mijn man en ik hebben voor onze beide werkkamers een wandmeubel besteld bij Veldhoven Interieurs.

Meer foto's

Back To Top