skip to Main Content

Raambekleding & raamdecoratie

Sunway

Sunway raambekleding en binnenzonwering van hout, metaal of textiel brengen sfeer in huis. De uitgebreide collectie is verkrijgbaar in elke gewenste kleur, zowel standaard als on-demand. Sunway producten bieden vele mogelijkheden waar het gaat om bevestiging en handmatige of elektrische bediening. Met het Homey domoticasysteem van Sunway zijn naast de raamdecoratie ook onder meer verlichting, thermostaat en tuinhek te bedienen.

Jasno

Hoogwaardige houten kwaliteitsshutters van Jasno: volledig op maat gemaakte binnenluiken met verstelbare horizontale lamellen. Net als het maken is het plaatsen maatwerk, onze vakmensen hebben hiervoor alle knowhow in huis. En zoekt u iets bijzonders, bijvoorbeeld een uitzonderlijke vorm of maat? Jasno maakt heel veel mogelijk, ook in jaloeziën, verticale lamellen en vouwgordijnen

Interstil

Interstil gordijn- en roedesystemen mogen gezien worden. Deze Duitse degelijkheid in roedes en binnenloopsystemen wordt op maat geleverd in metaal en hout, zowel recht als gebogen. Gordijn- en roedesystemen van Interstil zijn een sieraad aan de muur.

Overige raamdecoratie

U kunt ook bij ons terecht voor zonweringen buiten. En wilt u vliegen, muggen en andere vliegende plaagdieren buiten houden? U kunt bij ons terecht voor diverse soorten en maten horren.

Verano screens en uitvalschermenUnilux raamhorren, hordeuren en plisséhorren

Desie Ponsteen

Een goed doordacht interieur voelt als thuiskomen.

Back To Top