skip to Main Content

Elk interieur persoonlijk op maat ingericht

Maatwerk in kasten & kastsystemen

Voor elke ruimte in elk huis of pand kasten en kastsystemen die helemaal passen bij de ruimte, sfeer en persoonlijke stijl en wensen van de bewoners

Van klassiek tot modern in elke gewenste maatvoering en kleur. Bedoeld voor langdurig intensief gebruik, dus solide, sterk en krasvast. En ontworpen als showcase, voor inbouw van bijvoorbeeld audiovisuele apparatuur of als verrassend ruime opbergruimte. Onze speciaal geselecteerde leveranciers maken vakwerk in maatwerk, daar kunt u op vertrouwen.

Maatwerk in verlichting & domotica

Een doordachte mix van oriëntatie- en sfeerverlichting en functionele verlichting geeft elke ruimte een verrassende ambiance.

Onze lichtspecialisten komen graag bij u langs om uw woning of pand goed te leren kennen en aanvoelen. Samen met uw persoonlijke wensen vormt dit het fundament onder een lichtplan op maat. Ook passen wij hierbij domotica in, zodat verlichting, maar ook bijvoorbeeld klimaatbeheersing, zorgtaken en ontspanning in uw huis geautomatiseerd en op afstand bedienbaar zijn. En dit alles is zelfs mogelijk zonder hak- en breekwerk…

Maatwerk in karpetten & gordijnen

Breien, weven, tuften en knopen. In karpetten is letterlijk alles mogelijk wat met garens te maken is. Zoekt u gordijnen?

Ze worden voor u op maat genaaid in alle denkbare kleurcombinaties en patronen, van één soort stof of een verrassende combinatie van stoffen. Weet u exact wat u wilt? Of hebt u enkel een vaag idee en laat u zich graag persoonlijk adviseren? Kom langs in onze showroom, dan maken wij het precies zoals u in gedachten had. En misschien nog wel mooier…

Bekleding van uw zitmeubelen

Uw sofa, fauteuil, bankstel of luie stoel in precies die ene stof die u zo mooi vindt?

Herbekleden van antieke zitmeubelen met een stof die qua sfeer, kleur en materiaal verrassend lijkt op de de oorspronkelijke? Het is allemaal mogelijk. U hebt keuze uit leer of stof van de meubelfabrikant of ‘ingezonden stoffen’ uit onze ruime collectie.

Herstofferen van uw zitmeubelen

Kwaliteitsmeubelen onderscheiden zich in kwaliteit, uitstraling en comfort.

Bent u gehecht aan een zitmeubel, maar is de stoffering aan vervanging toe? En vindt u weggooien zonde? Of past juist dat meubelen zo goed in uw interieur? Herstoffering is dan een uitstekende oplossing. Kom naar onze showroom om onze ruime collectie stalen met vele honderden stoffen in de meest uiteenlopende soorten, kleurstellingen, stijlen en dessins te bewonderen. De unieke combinatie van meubel en stof maakt elk zitmeubel enig in zijn soort.

Janine Veldhoven

Een verzameling van mooie meubels maakt nog geen mooi en evenwichtig interieur.

Kom langs in onze showroom

Welkom!

1000 m2 inspiratie. Kom ontdekken, kom kennismaken met onze merken, kom lekker wonen. Meubelen, verlichting, decoratie, domotica, alles voor uw interieur. Laat u verrassen door onze verrassende mix van design, stijlvolle, moderne, chique, klassieke, huiselijke en tijdloze elementen. Samen geven we vorm aan uw smaak.

Bekijk onze openingstijden Neem contact op

Inspiratie opdoen?

Laat u verrassen in onze showroom. Van domotica tot decoratie en van verlichting tot vloerkleden. De mooiste meubelen en puur inspiratie. We vertellen u graag meer over de nieuwste trends of ga zelf op ontdekkingstocht. De koffie staat voor u klaar. Verzekerd van advies? Bel of mail voor een afspraak.

Veldhoven: al jaren dé specialist!

De liefde voor mooie materialen, kleuren en design zit in haar genen. Janine is de vierde generatie Veldhoven die samen met een team van specialisten de mooiste interieurs realiseert. Vakmanschap, passie en een bijzonder hoge mate van service onderscheiden Veldhoven Interieur. Onze interieurontwerper en (binnenhuis)adviseurs staan iedere dag voor u klaar. Van compleet interieurplan tot het perfect mixen en matchen van uw oude én nieuwe meubels. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends en mogelijkheden om uw wensen goed te vertalen naar een (t)huis om te leven.

We denken graag met u mee! Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

Lees meer over het team Bekijk onze historie
Back To Top