skip to Main Content

Domotica, uw huisautomatisering

Wat is domotica?

Domotica is – kort samengevat – huisautomatisering. Allerlei voorzieningen zoals verlichting, verwarming, ventilatie, beveiliging, zorgtaken en ontspanning zijn op tijd instelbaar en op afstand bedienbaar, binnen of buiten de woning. Van automatisch functioneren van zonnegordijnen tot bediening van de verlichting vanuit uw luie stoel, alles is mogelijk. Ook qua beveiliging van uw woning zijn er vele innovatieve en geavanceerde preventiemogelijkheden. Wij informeren u graag over het gemak en de vele mogelijkheden die er bestaan.

Somfy

Automatisering van allerlei functies in uw bestaande woning, zonder hak- en breekwerk. Somfy domotica bedient u op afstand met uw laptop, tablet of smartphone. De Tahoma-kast die wij in uw meterkast plaatsen communiceert met onder meer uw elektrische gordijnrails, binnen- en buitenzonwering, binnen- en buitenverlichting, Philips Hue-lampen, thermostaat, tuinhek, garagedeur en alarmsysteem. Wij installeren het voor u, u krijgt uitvoerig advies en toelichting en wij regelen het voor u in.

Sunway

Sunway is een gerenommeerd merk in raambekleding en binnenzonwering. Om totaaloplossingen voor de bekleding van elk raam te bieden, bracht Sunway technologie op de markt voor elektrische bediening, zowel direct als programmeerbaar en op afstand bedienbaar. Deze techniek is inmiddels uitgebreid met automatische bediening van onder meer uw verlichting, verwarming en toegangshekken. Zo biedt Sunway een uitgebreid pakket huisautomatisering.

Melvin Dorresteijn

Een goed ontwerp is pas compleet met een gedegen technisch advies.

Back To Top