skip to Main Content

Over ons

Janine Veldhoven | eigenaresse en interieuradviseur

“Ik groeide op tussen de meubels, stoffen en stalen. De combinatie van mijn doctoraal bedrijfskunde als kennis en hart voor ons familiebedrijf als gevoel is een solide basis om met hart en ziel voor deze prachtige onderneming te werken.

Onder het motto ‘een verzameling mooie meubels maakt nog geen interieur’ vind ik het geweldig om onze vakmensen én klanten te inspireren met creativiteit, waardoor goede ideeën op de juiste wijze vorm krijgen met passende materialen en kleuren. Mijn persoonlijke interieurvoorkeur is tijdloos met een vleugje retro en vooral veel comfort. Daarom is Artifort mijn persoonlijk favoriete merk.

En ben ik niet bezig met interieurs, dan stap ik graag even op de skeelers of ga lekker genieten van leuke dingen met mijn partner Arnold en onze meiden Inge en Marloes.”

Birgit Di Maio-van der Lit | binnenhuisadviseur & interieurontwerper

“Met mijn diploma binnenhuisarchitectuur en interieurstyling op zak heb ik van mijn lang gekoesterde passie ook mijn werk gemaakt. Ontwerpen en creëren, daar word ik blij van. En nog meer als ik er iemand anders blij mee kan maken. Ik luister goed naar de woonwensen van klanten, ik streef naar harmonie en balans in een interieur en daarbij denk ik natuurlijk ook praktisch mee om tot een mooi en functioneel eindresultaat te komen.

Ik ben gek op Italië, misschien niet zo vreemd als vrouw van een Italiaanse man. Ik houd van (Italiaans) koken, stedentrips, musea, lekker naar buiten en yoga. Verder breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin.”

Birgit
Desie Ponsteen | binnenhuisadviseur & interieurontwerper

“Het combineren van verschillende kleuren en materialen tot een harmonieus geheel, dat is mijn passie. Met mijn diploma van het Hout- en Meubileringscollege op zak en inmiddels behoorlijk wat ervaring wil ik mij blijven ontwikkelen zonder mijn onbevangenheid te verliezen, als een echte professional met een frisse kijk op interieur en vormgeving.

Ik houd van dit vak, het maakt mij erg enthousiast. En ben ik even niet met kleuren en interieurs bezig, dan doe ik graag mijn hond aan de lijn voor een heerlijke wandeling langs de weilanden in het Groene Hart.”

Martin Westland | adviseur vloeren & raambekleding

“In de afgelopen kwart eeuw heb ik mijn materiaalkennis op het gebied van vloeren en raambekleding continu ontwikkeld. Ik geloof niet dat ik overdrijf als ik zeg dat ik de specifieke eigenschappen van elk merk en soort materiaal ken: van FSC gecertificeerde vloeren tot karpetten en van bamboe of maïs tot een pvc-vloer voor de kinderkamer.

Verbetering van de toepassing van bestaande materialen vind ik een prachtige uitdaging. Mijn favoriete topmerken zijn Cunera en Nouwens & Bogaers. Het werken met materialen wissel ik graag af met klant contact.

Arnold van Leeuwen | technisch specialist op het gebied van domotica, verlichting en ICT en planner

Alles waar een stekker aan zit, dat is mijn ding. Verlichting, huisautomatisering of ICT, het maakt mij niet uit. Als het maar met elektrotechniek te maken heeft en dat houdt niet op als ik aan het eind van de middag naar huis ga, ook in mijn vrije tijd zit ik graag te sleutelen aan elektronica.

Zelf oplossingen bedenken voor bijzondere uitdagingen vind ik prachtig. ‘Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan’ is mijn motto en als het gaat om meubels, dan kies ik voor de stoere uitstraling van het merk Label.

Martin Westland

Een goede ondervloer is als een fundering voor een huis; als die niet goed is zie je dat meteen terug in het resultaat.

Back To Top