skip to Main Content

Over ons

Janine Veldhoven | eigenaar en interieurontwerper

“Ik groeide op tussen de meubels, stoffen en stalen. De combinatie van mijn doctoraal bedrijfskunde als kennis en hart voor ons familiebedrijf als gevoel is een solide basis om met hart en ziel voor deze prachtige onderneming te werken.

Onder het motto ‘een verzameling mooie meubels maakt nog geen interieur’ vind ik het geweldig om onze vakmensen én klanten te inspireren met creativiteit, waardoor goede ideeën op de juiste wijze vorm krijgen met passende materialen en kleuren. Mijn persoonlijke interieurvoorkeur is tijdloos met een vleugje retro en vooral veel comfort. Daarom is Artifort mijn persoonlijk favoriete merk.

En ben ik niet bezig met interieurs, dan stap ik graag even op de skeelers of ga lekker genieten van leuke dingen met mijn partner Arnold en onze meiden Inge en Marloes.”

Birgit Di Maio-van der Lit | binnenhuisadviseur & interieurontwerper

“Met mijn diploma binnenhuisarchitectuur en interieurstyling op zak heb ik van mijn lang gekoesterde passie ook mijn werk gemaakt. Ontwerpen en creëren, daar word ik blij van. En nog meer als ik er iemand anders blij mee kan maken. Ik luister goed naar de woonwensen van klanten, ik streef naar harmonie en balans in een interieur en daarbij denk ik natuurlijk ook praktisch mee om tot een mooi en functioneel eindresultaat te komen.

Ik ben gek op Italië, misschien niet zo vreemd als vrouw van een Italiaanse man. Ik houd van (Italiaans) koken, stedentrips, musea, lekker naar buiten en yoga. Verder breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn gezin.”

Birgit
Desie Ponsteen | binnenhuisadviseur & interieurontwerper

“Het combineren van verschillende kleuren en materialen tot een harmonieus geheel, dat is mijn passie. Met mijn diploma van het Hout- en Meubileringscollege op zak en inmiddels behoorlijk wat ervaring wil ik mij blijven ontwikkelen zonder mijn onbevangenheid te verliezen, als een echte professional met een frisse kijk op interieur en vormgeving.

Ik houd van dit vak, het maakt mij erg enthousiast. En ben ik even niet met kleuren en interieurs bezig, dan doe ik graag mijn hond aan de lijn voor een heerlijke wandeling langs de weilanden in het Groene Hart.”

Melvin Dorresteijn | technisch specialist vloeren & raambekleding

Een goed advies in onze winkel wordt versterkt door een gedegen technisch advies.  Als technisch specialist let ik graag op de details, die soms niet eens direct zichtbaar zijn, maar zeker zo belangrijk zijn voor het uiteindelijke resultaat. Creativiteit staat hierbij voorop. Het product dat u aanschaft kan nog zo goed zijn, als het niet juist gemonteerd is, zult u er geen plezier van hebben. Pas als ú blij wordt van het eindresultaat, ben ik tevreden. Daarvoor doe ik graag een stapje extra!

Gerlinde Beekhuis | administratief medewerkster

Na mijn administratieve opleiding zit ik al jaren in het vak. Cijfers en controlewerkzaamheden zijn helemaal mijn passie. Ik verzorg de complete administratie en heb daardoor een enorm afwisselende baan, waarbij ik ook veel contact heb met onze klanten en leveranciers.

Dat maakt het werk hier juist zo leuk; geen dag is hetzelfde. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin en ik maak graag mooie wandelingen in de natuur.

Arnold van Leeuwen | technisch specialist domotica, verlichting, ICT en planner

Alles waar een stekker aan zit, dat is mijn ding. Verlichting, huisautomatisering of ICT, het maakt mij niet uit. Als het maar met elektrotechniek te maken heeft en dat houdt niet op als ik aan het eind van de middag naar huis ga, ook in mijn vrije tijd zit ik graag te sleutelen aan elektronica.

Zelf oplossingen bedenken voor bijzondere uitdagingen vind ik prachtig. ‘Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan’ is mijn motto en als het gaat om meubels, dan kies ik voor de stoere uitstraling van het merk Label.

Janine Veldhoven

Verlichting is vaak het sluitstuk op de begroting, maar veelal wel het meest sfeerbepalende element van een interieur.

Back To Top