Janine Veldhoven | eigenaresse en interieuradviseur

“Ik groeide op tussen de meubels, stoffen en stalen. De combinatie van mijn doctoraal bedrijfskunde als kennis en hart voor ons familiebedrijf als gevoel is een solide basis om met hart en ziel voor deze prachtige onderneming te werken.

Onder het motto ‘een verzameling mooie meubels maakt nog geen interieur’ vind ik het geweldig om onze vakmensen én klanten te inspireren met creativiteit, waardoor goede ideeën op de juiste wijze vorm krijgen met passende materialen en kleuren. Mijn persoonlijke interieurvoorkeur is tijdloos met een vleugje retro en vooral veel comfort. Daarom is Artifort mijn persoonlijk favoriete merk.

En ben ik niet bezig met interieurs, dan stap ik graag even op de skeelers of ga lekker genieten van leuke dingen met mijn partner Arnold en onze meiden Inge en Marloes.”

Arjan Bal | binnenhuisadviseur & interieurontwerper

“Samen met onze klanten kijk ik graag net even verder dan de fantasie. Met mijn ontwerpen, tekeningen en designs geef ik mensen graag het gevoel dat zij een andere wereld binnenstappen.

Met creatieve oplossingen in hun eigen huis creëer ik op basis van hun persoonlijke voorkeuren een nieuwe wereld die voelt als hun eigen wereld. Ik deins er niet voor terug om onze klanten een beetje tegengas te geven, vooral om ze te behoeden voor onjuiste beslissingen.

Voor de kastsystemen van Interlübke heb ik een speciale, persoonlijke passie. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn echtgenote Rubina en kinderen Lorenzo en Elina. En als de kans zich voordoet, ben ik graag DJ tijdens feesten en lounge-avonden.”

Desie den Braber | interieur- & kleuradviseur

“Het combineren van verschillende kleuren en materialen tot een harmonieus geheel, dat is mijn passie. Met mijn diploma van het Hout- en Meubileringscollege op zak en inmiddels behoorlijk wat ervaring wil ik mij blijven ontwikkelen zonder mijn onbevangenheid te verliezen, als een echte professional met een frisse kijk op interieur en vormgeving.

Ik houd van dit vak, het maakt mij erg enthousiast. En ben ik even niet met kleuren en interieurs bezig, dan doe ik graag mijn hond aan de lijn voor een heerlijke wandeling langs de weilanden in het Groene Hart.”

Martin Westland | adviseur vloeren & raambekleding, planner

“In de afgelopen kwart eeuw heb ik mijn materiaalkennis op het gebied van vloeren en raambekleding continu ontwikkeld. Ik geloof niet dat ik overdrijf als ik zeg dat ik de specifieke eigenschappen van elk merk en soort materiaal ken: van FSC gecertificeerde vloeren tot karpetten en van bamboe of maïs tot een pvc-vloer voor de kinderkamer.

Verbetering van de toepassing van bestaande materialen vind ik een prachtige uitdaging. Mijn favoriete topmerken zijn Cunera en Nouwens & Bogaers. Het werken met materialen wissel ik graag af met planning en uitvoering.

Ik ben aanspreekpunt en verantwoordelijke voor het plannen en meten vooraf, tijdige en juiste  aflevering, installatie en afstelling en eventuele aanpassingen gedurende het traject.”

Samantha Keijsper | administratief medewerker

“In een gezond bedrijf moet de boekhouding op orde zijn. Werken met cijfers is mijn passie, dat vind ik bijna even mooi als mijn gezin met vriend Bjorn en onze twee jongens Nick en Jim.

Vol enthousiasme bekommer ik mij om de financiële administratie van ons prachtige bedrijf. En elke keer als ik de zaak binnen loop om aan de slag te gaan met alle betalingen en ontvangsten verwonder ik mij over al het moois in onze showroom. Er is zo veel om uit te kiezen…”

Arnold van Leeuwen | elektrotechnisch specialist

“Ik ben gek op alles waar een stekker aan zit. Verlichting, huisautomatisering of ICT, het maakt mij niet uit. Als het maar met elektrotechniek te maken heeft. En dat houdt niet op als ik aan het eind van de middag naar huis ga, ook in mijn vrije tijd zit ik graag te sleutelen aan elektronica.

Zelf oplossingen bedenken voor bijzondere uitdagingen vind ik prachtig. ‘Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan’ is mijn motto. En als het gaat om meubels, dan kies ik voor de stoere uitstraling van het merk Label.”