skip to Main Content

Vloeren en karpetten

Nouwens en Bogaers

Nouwens en Bogaers is door de wol geverfd in tapijten. Sinds P.J.M. Nouwens Tapijtfabriek in 1945 het levenslicht zag in ‘wolstad’ Tilburg, is het bedrijf expert in wollen tapijten. Innovaties krijgen er met name vorm in kwaliteitsverbetering. Van klassiek kamerbreed tot vloerkleden die het best tot hun recht komen in een modern interieur. Ook de derde generatie Nouwens en Bogaers houdt vast aan traditionele waarden in kwaliteit.

Van Besouw

Vooral de katoenen vloerbedekking met lussen die Benno Premsela in 1967 ontwierp, maakte de Nederlandse fabrikant van vloerbedekking Van Besouw bekend. En nog altijd geeft een Van Besouw tapijt of karpet iedere ruimte het gewenste karakter: een eigentijdse, vaak vernieuwende collectie met bijzondere brei-, weef- en tufttechnieken.

Therdex

Vloeren met de warme uitstraling van een doorleefde houten vloer. Maar dan onderhoudsarm, geschikt voor vloerverwarming en vochtige ruimtes en met uitstekende geluidsdemping. De verweerde nerfstructuur geeft de PVC-vloeren van Therdex een zeer natuurgetrouwe uitstraling. Er is heel veel mogelijk in natuurgetrouwe hout- en steenstructuren, zoals verlijmen of los leggen, extra lange planken en bijzondere legpatronen.

De Millenerpoort

Kleur, formaat, vorm en patroon: De Millenerpoort levert maatwerk in met name wollen karpetten. Voordat het wordt gemaakt, krijgt u een sample (toef) of proeftegel op basis van uw keuze in kleuren garens. Is die naar wens, dan maken we het definitieve ontwerp. Dat maakt elk karpet uniek.

Perletta

Handgeweven vloerkleden uit natuurlijke materialen. Het Nederlandse Perletta maakt ze voor u op maat. Bepaal zelf uw voorkeur qua structuur, kleur en afmetingen. U kunt online uw eigen ontwerp samenstellen en van tevoren bekijken. De vloerkleden van Perletta worden traditioneel handgemaakt, bijzondere eyecatchers voor elke woning.

Parketvloeren

Hout brengt leven in elk interieur. Daarom leveren en leggen wij parketvloeren in alle houtsoorten en beschikbare kleuren. Op basis van uw persoonlijke wensen kiezen wij uit ons netwerk van gerenommeerde leveranciers van parketvloeren. Onze vakkundige parketteurs leggen het vervolgens in de afmetingen en patronen die u wenst. En hebt u een parketvloer die onderhouden, gerenoveerd of aangeheeld moet worden? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Overige merken in onze collectie vloeren en karpetten

Janine Veldhoven

Goed interieurontwerp is zoveel meer dan alleen het maken van een mooi plaatje.

Back To Top