skip to Main Content

Nu het ’s ochtends weer later licht wordt en ’s avonds weer vroeger donker is het een goed idee om te kijken naar uw verlichting. Thuis, maar ook op het werk, want een goede verlichting levert meer op dan alleen gezelligheid!

Recent onderzoek heeft aangetoond dat licht een groot effect heeft op ons humeur en onze gezondheid. Licht dat verandert afhankelijk van het tijdstip van de dag of uw voorkeuren, kan uw energie verbeteren en kan stress en depressie verminderen. Met andere woorden: licht dat is afgestemd op uw behoeften en uw fysiologie, zorgt ervoor dat u een gezonder en gelukkiger leven kunt leiden.

Stelt u zich eens voor dat u ’s ochtends wakker wordt met licht dat langzaam in intensiteit toeneemt om hinder voor uw ogen te voorkomen. Dan gaat u aan de slag en door het juiste licht op kantoor voelt u zich energiek en vitaal. En als u dan thuiskomt, verwelkomt het warme licht u om te genieten van een sfeervolle avond.

Tegenwoordig stellen LED-lampen ons in staat dynamische verlichtingssystemen te bouwen, hetgeen bijvoorbeeld onze nieuwe Italiaanse leverancier OLEV tot in perfectie weet toe te passen. OLEV staat voor ‘Only LED, Only Design’ en heeft een uitgebreide collectie designverlichting voor de particuliere en zakelijke markt met een aantal bijzondere toepassingen:

Zo produceren zij geluidsabsorberende lampen, lampen die de lucht filteren en zuiveren, en lampen die de variatie van natuurlijk licht volledig automatisch reproduceren. Alle lampen van OLEV worden met de hand gemaakt, hetgeen wellicht wel het mooiste is te zien bij het model “Beam stick nuance’ dat op dit moment bij ons in de showroom hangt: 4 mondgeblazen glazen bollen in verschillende kleuren glas, uitgerust met de nieuwste regelbare LED modules voor het meest optimale sfeerlicht, in combinatie met voldoende functioneel licht op tafel.

Bent u benieuwd naar deze lamp of alle andere mogelijkheden? Vraag het gerust aan onze adviseurs!

Back To Top