skip to Main Content

Hopelijk gaat het nu eindelijk wat mooier weer worden! Maar de zon zorgt vaak ook voor extra warmte binnen. Raamdecoratie, zoals rolgordijnen, duettes, plisségordijnen en jaloezieën voorkomt niet alleen dat de zon bij u naar binnen schijnt, in de winter heeft raambekleding ook een duidelijk isolerend effect. De op maat gemaakte producten van onze Sunway-collectie zijn in iedere ruimte stijlvol en functioneel toe te passen en bieden een groot gebruiksgemak.

Vanaf 1 juni is Powerview gemotoriseerde raambekleding bij Sunway de ‘standaard‘ geworden. Naast gemak brengt dit vele voordelen met zich mee: het bespaart ook geld, tijd en energie. Voor bijna alle raambekleding is er een motorisatie-oplossing beschikbaar: van draadloze accumotor tot 230 Volt-bedrade aansluiting. Met een afstandsbediening of smartphone kunt u uw producten dan vanaf de bank bedienen, en met ingestelde scenario’s gaat uw raambekleding op vooraf ingestelde tijden naar door u gewenste standen.

Gemotoriseerde producten bieden meer voordelen: De gelijkmatige bediening zorgt dat producten langer mee gaan en de kindveiligheid is gegarandeerd. Immers, gemotoriseerde producten hebben geen koorden of kettingen.

Ook bediening op afstand is mogelijk, waar u zich ook ter wereld bevindt. U kunt dan op ieder moment zien in welke stand uw producten staan en zo nodig aanpassen. Een extra stukje veiligheid voor als u niet thuis bent. En met de juiste instellingen kunt u ook kosten besparen: Op tijd uw raambekleding omlaag zorgt voor een betere koude-isolatie in de winter en besparing op de kosten van de airco in de zomer.

Uiteraard stellen wij bij montage het systeem volledig naar wens voor u in en krijgt u een duidelijke gebruiksinstructie. Indien gewenst kunnen wij u voorzien van extra service als bijvoorbeeld het periodiek voor u komen opladen van de producten en/of het instellen van (extra) standen en scenario’s.

Hebt u interesse in stijlvolle en vooral gebruiksvriendelijke raambekleding door middel van Powerview? Wij adviseren u graag!

Back To Top