skip to Main Content

Lawine in de zomer

Vorige week hebben we ‘m in onze showroom mogen plaatsen. De nieuwste bank van Cor, de ‘Avalanche’. Een beetje aparte naam voor een bank die je binnen krijgt terwijl het buiten over de 30 graden is! Maar hij mag er zijn met zijn uitnodigende buigbare rugleuning, waarmee u het zitcomfort voor ieder moment kunt aanpassen. Van lekker zacht en omsluitend, tot een diepe zit voor languit relaxen .

Voor de designkenners onder u, met zijn kenmerkende rugleuning doet de Avalance u wellicht denken aan de ‘Maralunga’, een ontwerp uit 1973 van de Italiaanse ontwerper Vico Magistretti voor Cassina. De Avalance is echter een stuk ranker met smallere armleuningen en ranke pootjes, waar de Maralunga veel robuuster op zijn doorlopende brede armleuningen staat. Daarnaast heeft u bij de Avalance veel meer keuzemogelijkheden wat betreft maatvoering en bekleding en zijn de gebruikte materialen modern en uiteraard van de hoogwaardige kwaliteit die u van Cor zitmeubelen mag verwachten. Ook heeft Cor optioneel een ingenieus armtafeltje beschikbaar dat aan de armleuning vast zit. U kunt dit, als u hier geen lekker zomers drankje op hebt staan, omhoog zetten als steuntje voor een kussen waar u dan even lekker onderuit op kunt gaan liggen. Dat is dan wel weer lekker als het zo warm is buiten! Komt u binnenkort gerust eens proefzitten. Het verkoelende drankje serveren wij erbij.

De zomerperiode is voor ons eveneens altijd de tijd van opruimen. Veel fabrikanten komen ook in het najaar met nieuwe modellen die wij dan graag snel in de zaak willen laten zien. Om plaats te maken verkopen wij dan een selectie van showroommodellen uit met kortingen die oplopen tot wel 70%. De sale is inmiddels van start gegaan en loopt nog tot en met 17 augustus. Bent u nog op zoek naar een mooi meubel tegen een zeer aantrekkelijke prijs? Kijkt u dan eens op onze website: veldhoveninterieurs.nl/zomersale.

En voor een nog betere prijs nodig ik u bij aankoop van een reeds afgeprijsd meubel graag uit om in de showroom een (golf-)balletje te slaan. Met een ‘hole-in-one’ op onze putting mat wint u direct 10% extra korting op uw aankoop! Uw golftas kunt u thuis laten, wij hebben een putter voor u klaar staan. Dat is dan wel weer lekker in deze zomerse warmte!

Back To Top