Zitmeubelen

Zitmeubels

Het comfort is minstens zo belangrijk als het design. Tijdloze ontwerpen in vele kleuren, maten en materialen om te zitten of lekker languit op te liggen. Vele showroommodellen zijn nu extra aantrekkelijk voor u geprijsd!

Bekijk alle zitmeubels
Zitmeubelen
Kasten

Kasten

Kleding, televisie en audio, boeken, vazen, kunst & kitsch. In het zicht of netjes opgeborgen. Kasten als blikvanger of als ruimtedeler. Nu een bonte verzameling kasten uit onze showroom met hoge kortingen!

Bekijk alle kasten
tafels

Tafels

Eten, werken, vergaderen, lezen en wat u al niet meer doet aan een mooie eettafel. Maak uw woonkamer écht af met een sieraad van een salontafel of kiest u liever voor praktisch of compact? Een brede collectie showroommodellen staan voor u klaar tegen zeer gereduceerde prijzen.

Bekijk alle tafels
tafels
Verlichting

Verlichting

Met de juiste armaturen en verlichting komt een interieur tot leven, op alle momenten van de dag en avond. Sfeermakers of functioneel, staand, hangend, of om bij te lezen, een mooie selectie lampen uit onze showroom is nu sterk in prijs verlaagd.

Bekijk alle verlichting
textiel

Textiel

Uw woonwensen bepalen of er tapijt, parket, pvc of andere vloer gelegd gaat worden. Karpetten zijn de ‘finishing touch’. Effen of gemêleerd, wol, katoen, linnen of synthetisch, wij hebben een groot aantal van onze showroommodellen voor u in de aanbieding

Bekijk al het textiel
textiel
accessoires

Accessoires

Een mooie poef, plantenbak, spiegel of sierkussens? De accessoires in uw interieur maken het af! Voor de sale hebben wij een aantal mooie items voor u geselecteerd en sterk afgeprijsd

Bekijk alle accessoires