Zitmeubels

Het comfort is minstens zo belangrijk als het design. Tijdloze ontwerpen in alle kleuren, maten en materialen om te zitten, aan te eten, werken en in uit te rusten.

Bekijk alle zitmeubels

Kasten

Kleding, televisie en audio, boeken, vazen, kunst & kitsch. In het zicht of netjes opgeborgen. Kasten als blikvanger of ruimtedeler en altijd op maat.

Bekijk alle kasten

Tafels

Uw woonwensen bepalen of er tapijt, parket, pvc of andere vloer gelegd gaat worden. Karpetten zijn de ‘finishing touch’, zeker als ze op kleur, vorm en maat voor u worden samengesteld.

Bekijk alle kasten

Verlichting

Met de juiste armaturen en verlichting komt een interieur tot leven, op alle momenten van de dag en avond. Een goed lichtplan is daarbij onmisbaar.

Bekijk alle verlichting

Textiel

Gehecht aan enkele vertrouwde meubels die u een tweede leven gunt, maar niet meer passen in uw nieuwe interieur? Creëer weer één passend geheel met nieuwe bekleding.

Bekijk al het textiel

Accessoires

De tijd van één type gordijn per verdieping ligt ver achter ons. De functie en ligging van de ruimte en zeker ook de gewenste sfeer zijn bepalend voor de aard van de raamdecoratie of zonwering. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk alle accessoires