skip to Main Content

Terug in de horeca

Dat mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag van destijds erg waardevol is waar het gaat om het runnen van een bedrijf dat wist ik natuurlijk al. Dat ik in mijn huidige vak ook zakelijk nog te maken zou krijgen met hotels en restaurants had ik eigenlijk niet direct voor ogen.

Begin juli werd ons bedrijf benaderd door een horeca-ondernemer in Utrecht die op dat moment bezig was een nieuw hotel in de binnenstad van Utrecht te realiseren. De vraag die mij in de showroom werd gesteld was of ons bedrijf ook wel zakelijke interieurprojecten deed. Ik gaf aan dat we zeker ook actief zijn op de zakelijke markt, maar ons vooral richten op kleinschalige projecten met representatieve ruimten. “Vraag ons niet voor alle honderden vierkante meters vloeren van een fabriekshal of bijvoorbeeld een ziekenhuis. Daar kunnen we niet prijsconcurrerend zijn met de inzet van onze gespecialiseerde vakmensen, maar waar het bij kleinschaliger projecten vaak gaat om ontzorgen van, en het meedenken met de opdrachtgever, kan onze inzet zeker waardevol zijn”. En dan is het in geval van een hotel natuurlijk ook handig dat je weet hoe het zoal reilt en zeilt in een dergelijke omgeving!

Om een lang verhaal kort te maken hebben we, ik denk zeker vanwege onze vakinhoudelijke adviezen en langdurige relaties met enkele toeleveranciers (waaronder bijvoorbeeld Castelijn meubelen) de opdracht gegund gekregen. Veel meer kan ik er op dit moment nog niet over vertellen, maar dat het een bijzondere opdracht is waar we, als het allemaal is gerealiseerd, trots op mogen zijn, staat vast.

En als we dan toch bezig zijn met horeca wil ik u hierbij graag attenderen op onze volgende activiteit in het kader van ons 100-jarig jubileum dit jaar. Op maandag 14 oktober a.s. organiseren wij, in samenwerking met Restaurant Settlers een benefietdiner bij ons in de showroom: “Dineren aan uw nieuwe tafel” of, op z’n minst in een ongebruikelijke omgeving. De gehele opbrengst van de avond wordt gedoneerd aan de Stichting KIKA (Kinderen Kankervrij). Eric Sjollema, eigenaar en chef-kok van Restaurant Settlers, bereid die avond voor al onze gasten een luxe 4-gangendiner, waarbij u aan een van de eetkamertafels in onze showroom zult plaatsnemen. Een ontspannen avond, waarbij u wellicht een grotere tafel ‘deelt’ met andere gasten. De verschillende tafels in onze showroom zijn immers geschikt voor 4 tot wel 12 personen. Wilt u meer weten of direct een plaats reserveren voor het goede doel? Op onze website, www.veldhoveninterieurs.nl treft u alle informatie. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Back To Top