skip to Main Content

Zwitsers vakmanschap

Wat een overweldigend succes was ons diner in de showroom voor KIKA! Van de opbrengst van ruim € 4.100,00 had ik vooraf nog niet eens durven dromen. Mede dankzij Eric Sjollema van Restaurant Settlers, de spontane medewerking van Arjan Bras van Top’s Edelgebak en John Groen van Groen Flora, en natuurlijk de inzet van mijn medewerkers werd het een avond om niet snel te vergeten. Het ‘dineren aan uw nieuwe tafel voor het goede doel’ krijgt wat mij betreft in 2020 zeker een vervolg!

Tijd om achterover te leunen hebben we echter niet. Het volgende evenement in het kader van ons 100-jarig bedrijfsjubileum staat inmiddels alweer voor de deur. Op zaterdag 2 november a.s. nodig ik u graag uit voor ons sfeer-evenement in Zwitserse stijl. Verwacht geen klassiek houtsnijwerk of traditionele alpenhoornblazers; We zullen u die dag op allerlei manieren laten kennismaken met Zwitserse precisie en vakmanschap. Kom kijken naar de stoffeerdemonstratie van een van de stoffeerders uit de designmeubelfabriek van De Sede, laat u informeren over de mogelijkheden van de prachtige LED-verlichting van Baltensweiler, luister naar de hoogwaardige kwaliteit van de audioapparatuur van de adviseurs van Rhapsody, zie waarom Zwitserse uurwerken nog altijd zo populair zijn en geniet van de smaken van authentiek Zwitserse lekkernijen!

We zijn vereerd dat een van de stoffeerders van De Sede, dat wereldwijd bekend staat om zijn handgemaakte en exclusieve lederen meubels, vanuit het Zwitserse Klingnau naar ons toe komt om u de kunst van het ambacht te laten zien. Als u hem aan het werk ziet, begrijpt u waarom De Sede een uitstekende reputatie heeft waar het gaat om kwaliteit en betrouwbaarheid. U zult verbaasd zijn over het toch nog vele handwerk dat de medewerkers van De Sede verrichten om een meubelstuk te produceren waar u decennialang plezier van zult hebben. Laat u zich informeren over dit prachtige merk en kom ‘proefzitten’ in een van de modellen in onze showroom. Op zaterdag 2 november serveren wij u er ook nog wat lekkers bij! U bent van harte welkom tussen 10:00 uur en 17:00 uur. Bis bald!

Back To Top