skip to Main Content

Wat een jaar!

Een jaar vol activiteiten ter gelegenheid van ons 100-jarig jubileum is zo voorbij. Tijd om even terug te kijken:

We trapten af met onze ‘kastenshow’. Op een regenachtige, maar gezellige vrijdagavond in februari lieten wij onze gasten zien wat er zoal mogelijk is met de kastensystemen van Interlübke. Met het allernieuwste dressoir ‘Bold’ dat wij rechtstreeks vanaf de meubelbeurs in Keulen mochten laten zien, hadden we een Nederlandse primeur in huis!

In maart organiseerden wij onze eerste adviesdag met als thema ‘raambekleding, domotica en klimaat’. Bezoekers werden uitgebreid geadviseerd over de producten van Sunway en Somfy en voor advies over o.a. airconditioningsystemen was Winters Klimaattechniek in onze showroom aanwezig.

Mei stond in het teken van de ‘stofwalk’, een unieke expositie van kledingstukken vervaardigd van interieurstoffen, fournituren en stalenmateriaal tussen onze meubels.

En na de zomersale, waarbij een ‘hole-in-one’ voor kopers extra korting opleverde, was het eind augustus tijd voor onze adviesdag herstoffering. Meubelstoffeerder Marco was in de zaak aanwezig om de ‘kneepjes van het vak’ te laten zien. Het was echter zo druk met aanvragen voor opnieuw te bekleden meubilair dat hij aan stofferen nauwelijks is toegekomen!

Op 14 oktober werd onze showroom ‘omgetoverd’ tot restaurant! De eerste editie van “Dineren aan uw nieuwe tafel voor het goede doel” was een feit. De gasten werden door Restaurant Settlers getrakteerd op een heerlijk 4-gangendiner, waarbij de opbrengst van de avond, ruim € 4.100,00, ten goede kwam aan de Stichting KIKA.

Zaterdag 2 november was het tijd voor ons sfeerevent met Zwitsers tintje. Stoffeerder Giorgio van zitmeubelenfabrikant De Sede gaf een demonstratie in onze, dankzij MK-Skiservice voor de gelegenheid in stijl aangeklede etalage, waarbij onze gasten genoten van heerlijk Zwitsers gebak en chocolade van Top’s Edelgebak, chique uurwerken van juwelier Duvolee, verlichting van Baltensweiler en bijzondere audioapparatuur van Rhapsody.

Als afsluiting van dit jubileumjaar bieden wij vrijdagavond 13 december a.s. onze relaties nog een ‘felicitatiemomentje’ aan. We organiseren een ontspannen avond, waarop als échte afsluiter van het jaar ons eigen jubileumboek ‘100 jaar Veldhoven in vogelvlucht’ zal worden gepresenteerd. Daarna zal ik zeker gaan nagenieten van dit bijzondere jaar!

Back To Top