skip to Main Content

Voor ons hele team zitten de vakanties weer op en zijn de plannen voor de komende maanden inmiddels gemaakt. Voordat Corona roet in het eten gooide organiseerden we met enige regelmaat kleine evenementen en adviesdagen voor onze relaties. Iets dat we nu weer gaan oppakken, te beginnen met een ‘klassieker’ voor het najaar: De adviesdag voor herstoffering en woningtextiel!

Op zaterdag 24 september bent u van harte welkom in onze showroom voor speciale presentaties van Kvadrat meubel- en gordijnstoffen, de Nederlandse in leer gespecialiseerde zitmeubelen fabrikant Label en het Duitse meubelmerk Cor waar het gaat om zitcomfort. Ook kunt u onze stoffeerder Marco aan het werk zien en hem zelf al uw vragen m.b.t. herstofferen, zitcomfort etc. stellen.

Wellicht heeft u op dit moment wel een fauteuil, bank of stoel die u graag een ‘tweede leven’ zou willen geven, maar twijfelt u of dit de moeite waard is? Bent u benieuwd naar de kosten van herbekleden van uw klassieke erfstuk of heeft u vragen over aanpassing van het zitcomfort van uw bestaande bank of fauteuil? Misschien heeft u vragen over het reinigen of onderhouden van uw (lederen) meubels?  Neemt u dan op 24 september gewoon een foto mee van het meubel waar het om gaat. U gaat dan zeker met een goed advies en indien gewenst met offerte weer naar huis!

Of het nu gaat om een klassieke fauteuil in Lodewijk XV-stijl of een strakke bank van bijvoorbeeld Jan Des Bouvrie, de stoffeerder weet er altijd weer iets moois van te maken. En onze collecties stoffen en leer zijn dusdanig uitgebreid dat daar eigenlijk altijd wel iets passends tussen zit.

En waar herstoffering vroeger een wat ‘stoffig’ imago had en vooral uit financieel oogpunt werd gedaan ligt dat nu toch echt anders: het is een duurzame oplossing die helemaal past in de huidige opvattingen over hoe we met onze grondstoffen om willen gaan.

We kijken uit naar uw komst op 24 september!

Back To Top