skip to Main Content

Waar we altijd proberen onze showroom netjes op orde te houden als inspiratiebron voor uw interieurwensen hebben we hierbij in de afgelopen paar weken helaas wel enige concessies moeten doen. De hevige regenval heeft ertoe geleid dat in een groot gedeelte van ons souterrain het water door de muren en de vloer naar binnen stroomt. Gelukkig hebben we de meeste showroommeubelen kunnen redden, maar we hebben dit gedeelte wel helemaal moeten ontruimen en wachten momenteel op het bedrijf dat de wanden en vloer weer waterdicht komt maken. Helaas zijn we niet de enige in Nederland en kan dit nog even op zich laten wachten.

Gelukkig laten we ons niet snel uit het veld slaan en gaan we toch vol goede moed naar de Internationale Meubelbeurs in Keulen om te kijken naar nieuwe items voor onze collectie. In de volgende editie ga ik u zeker meer vertellen over wat we daar dan zoal hebben gezien! En met de gebruikelijke levertijden zal hopelijk onze benedenverdieping wel weer droog zijn zodra de nieuwe dingen worden geleverd.

En over water gesproken, wist u dat wij ook vloeren in onze collectie hebben die 100% waterbestendig zijn? Een mooi voorbeeld zijn de PVC-vloeren uit de Alpha-collectie van Quick-Step. De gebruikte waterafstotende technologie zorgt er samen met het geavanceerde waterdichte kliksysteem voor dat de vloer volledig watervast is. Alpha PVC is daarom niet alleen eenvoudig schoon te maken, er kunnen zich ook geen vuilresten of bacteriën nestelen in de ondervloer. Ideaal dus voor alle ruimtes die aan vocht blootgesteld worden, zoals keukens en badkamers; Mits het water dus niet van onder komt natuurlijk.

En over het vakkundig leggen hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Onze eigen Melvin is een gecertificeerde ‘Master Installer’ en kan u dus uitstekend adviseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor bij u thuis? Kom langs of maak een afspraak voor advies op maat!

Back To Top