skip to Main Content

Zoals beloofd eerst een korte terugblik op ons bezoek aan de Internationale Meubelbeurs in Keulen, afgelopen januari. De beurs was aanzienlijk kleiner dan voor de ‘Coronaperiode’ met ‘slechts’ drie voor ons interessante hallen ipv acht zoals voorheen. Opvallend was vooral de afwezigheid van nagenoeg alle Italiaanse fabrikanten en b.v. ook het gerenommeerde Zwitserse De Sede liet verstek gaan. Daarnaast hadden vele merken die er wel stonden duidelijk bezuinigd op de presentatie en de uitvoering van de stand.

Uitzonderingen waren er gelukkig ook: Onze Duitse leveranciers Kettnaker, Cor en Interlübke hadden wel uitgepakt en vielen in positieve zin op met prachtige stands met nieuwe ontwerpen en/of een stand met een duidelijk verhaal. Zo was de stand van Interlübke zodanig duurzaam geconstrueerd dat o.a. de vloerdelen ervan ook als transportverpakking konden worden gebruikt en waren de accessoires gemaakt van oud papier. En ook een groot aantal Nederlandse merken, die hun krachten hadden gebundeld in één verrassende stand, waren een positieve uitzondering op de verder wat ‘matte’ beursvloer. Over enkele weken verwachten we u de eerste nieuw ingekochte showroommodellen, zoals bijvoorbeeld een prachtige nieuwe fauteuil van Cor, te kunnen laten zien.

Naast nieuwe meubels hebben we sinds kort ook twee nieuwe gezichten in ons team: Maurice Nap, recent afgestudeerd aan het Jan Des Bouvrie College komt tot en met juli ‘onze’ Desie vervangen gedurende haar zwangerschapsverlof en Maud van den Hijligenberg, 2e-jaars studente aan NIMETO in Utrecht loopt tot en met eind juni bij ons stage. Het is mooi om te zien hoe enthousiast beiden zijn voor dit prachtige vak, hoeveel er nog voor hen te leren valt, maar zeker ook wat een verfrissende ideeën ze voor ons meenemen. En samen met onze ervaren mensen blijft onze service en kwaliteit gewaarborgd. Natuurlijk bent u van harte welkom om kennis te komen maken

Back To Top