skip to Main Content
Verrassend Anders

Begin november hebben we de showroom weer eens flink onder handen genomen. Niet alleen een vernieuwde etalage, maar vrijwel alles heeft een nieuwe plek gekregen. We hebben de bestaande winkelcollectie, aangevuld met een aantal mooie nieuwe items, eens goed ‘door elkaar geschud’, hetgeen heeft geresulteerd in verrassende nieuwe combinaties!

Bij het ontwerpen van een nieuw interieur voor onze klanten gaan we uit van de wensen en die er zijn, de aard en het gebruik van de ruimte, de gezinssamenstelling, eventueel aanwezige huisdieren, leefgewoonten e.d. Belangrijke zaken die we vooraf met de klant doornemen en proberen te ‘vertalen’ in het ontwerp, waarbij er soms ook enkele bestaande meubels worden geïntegreerd. We kunnen alle producten en mogelijkheden die er binnen onze merken zijn gebruiken. De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos.

Bij het maken van een nieuwe winkelpresentatie is dit heel anders. Het doel is dan om, met allemaal bestaande meubels, lampen, karpetten e.d. een geheel nieuwe uitstraling te creëren. Dit betekent dat we andere combinaties maken met de dingen die we hebben staan. De keuzes zijn beperkt, de uitdaging minstens zo groot! Uiteraard bereiden we het goed voor, door vooraf een digitaal ontwerp te maken. Bij het inkopen van items voor de showroom houden we hier al rekening mee. Bijvoorbeeld bij het inkopen van een nieuw karpet is de ‘regel’ dat we hierbij altijd een kwaliteit en kleur kiezen die tenminste met 2 verschillende zitgroepen kan worden gecombineerd.

Zodra we alles ‘op tekening’ een nieuwe plek hebben gegeven gaan we, samen met onze buitendienst aan de slag: kasten afbreken en elders weer opbouwen, versjouwen van de overige meubels en verhangen van lampen. Een andere kleur op de wand, gordijnstoffen en schilderijen ophangen, en de styling met woonaccessoires maken het geheel af. Een klus van een paar dagen met ditmaal zeker een verbluffend resultaat! Komt u binnenkort een kijkje nemen?

Back To Top