skip to Main Content

Nu het jaar ten einde loopt kijken we altijd even terug naar alle mooie opdrachten die we hebben mogen realiseren. Wat valt ons op? Welke modellen doen het goed en welke minder? Wat zijn populaire kleuren en materialen?

Zo hebben we onlangs ook weer met het team bij elkaar gezeten. Het jaar 2021 blijkt het jaar van de kasten. Waar een aantal jaren geleden nog nauwelijks vraag was naar grote boekenkasten en we juist veel meer dressoirs en kleine vakkenkasten verkochten, zijn de grotere wandmeubels weer helemaal terug. De behoefte aan kastruimte neemt toe, zowel met open vakken voor boeken of als ‘showcase’, als ook met deuren en laden voor de spullen die liever niet in het zicht staan. Maatwerk is daarbij de norm.

Met onze kasten en kastsystemen van bijvoorbeeld Kettnaker en Interlübke kunnen we dan alle kanten op. Met een speciaal tekenprogramma kunnen we precies die opstelling maken die het beste bij alle wensen past en dit vooraf driedimensionaal visualiseren. En met onze vakmensen heeft u ook naar de montage geen omkijken.

Wat ons ook is opgevallen is dat de uitvoering van kasten weer wat exclusiever mag zijn. Veel vaker wordt gekozen voor andere kleuren dan ‘veilig’ wit en worden combinaties gemaakt met bijvoorbeeld natuursteen voor het bovenblad of gekleurd matglas voor de deuren en ladefronten. Met andere woorden, de kast zelf mag ook gezien worden!

Dat ook de fabrikanten deze trends waarnemen blijkt wel uit de twee mooie acties die Interlübke op dit moment aanbiedt. Naast prachtige dressoirs van het programma Cube Bold met natuurstenen bovenblad voor een speciale prijs, loopt er tot 31 december ook nog een mooie aanbieding: Vanaf € 950,00 per meter breed heeft u een volwaardige garderobekast in de kwaliteit die u van dit merk mag verwachten. Wilt u meer weten? Kom langs of maak een afspraak met een van onze adviseurs!

Back To Top