skip to Main Content

Heeft u ook het voorjaar al in de bol? Lekker buiten genieten van het mooie weer. Helaas lijkt het erop dat een ‘terrasje pikken’ binnenkort nog geen optie zal zijn. De tuin wordt waarschijnlijk ook dit jaar dé plek om te genieten, en om u daarbij te helpen hebben we dit jaar voor het eerst ook prachtig buitenmeubilair in onze collectie. Stijlvol en comfortabel zitten in betaalbaar design van gerenommeerde merken!

Acht houten planken, vier vierkante spijlen, twee delen stof en twee metalen clips; In een mum van tijd heeft u de stoel ‘Farmer’ van het Duitse Cor Sitzmöbel in elkaar gezet. Er komt geen schroefje aan te pas. En met het bijpassende tafeltje creëert u een complete zithoek met een nonchalante uitstraling. Ondanks het minimalistische ontwerp is over elk detail nagedacht. Zoals het over elkaar leggen van de massief houten planken, de rugleuning die vrij naar voren en naar achteren kan worden bewogen en gekanteld, en het onverwoestbare en sneldrogende outdoor doek dat met behulp van koorden wordt gespannen. En zo snel als de ‘Farmer’ in elkaar zit, zit ie ook weer terug in de compacte verpakking voor volgend jaar!

Ook het Nederlandse Label heeft recent van twee bestaande fauteuils (ontwerpen van Gerard van den Berg), een outdoor-versie gepresenteerd. In de ‘Hidde’ of ‘Gigi’ Outdoor met een drankje op het tafeltje ‘Koos’ wordt het zeker genieten de komende maanden. De hangmatconstructie van deze fauteuils zorgt voor een heerlijk zitcomfort en beide hebben een makkelijk uitneembaar kussen. Mochten ze toch een keer een regenbuitje meepakken dan zijn de kussens binnen afzienbare tijd weer droog. Het blad van het ‘Koos’-tafeltje is gemaakt van gerecycled PVC, is licht van gewicht en bestand tegen allerlei weersinvloeden.

Uiteraard zijn al onze buitenmeubelen er in meerdere kleuren en uitvoeringen. En wilt u nog tot ’s avonds laat blijven genieten? Dan hebben we ook diverse sfeerlampen die u probleemloos buiten kunt laten staan! Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak en kom langs in onze showroom!

Back To Top