skip to Main Content

Gelukkig, we zijn (op afspraak) weer open. Heerlijk om weer klanten ‘over de vloer’ te hebben. Uiteraard hebben we in de afgelopen weken veel advies aan huis gedaan, maar voor bijvoorbeeld vloeren is dat niet altijd even gemakkelijk. Er is immers zo veel keus: Tapijt, vinyl, marmoleum, PVC, maar ook houten (parket-)vloeren maken deel uit van onze collectie. En vooral de presentatiestalen van onze PVC en houten vloeren zijn groot en zwaar en dus niet gemakkelijk mee te nemen, nog afgezien van het feit dat onze collecties op dat gebied dusdanig groot zijn dat het onmogelijk is om met het gehele assortiment op pad te gaan.

Al enige jaren zijn wij dealer van Therdex, een merk voor prachtige PVC-vloeren, onderdeel van het bedrijf waar bijvoorbeeld ook het alom bekende Van Besouw tapijt toe behoort. Therdex biedt veel mogelijkheden: (extra) brede planken, visgraad, Hongaarse punt, steenstructuren, u zegt het maar. Altijd probleemloos gelegd en genoeg om elke ruimte het juiste karakter te geven zou u zeggen.

Toch hadden we het gevoel nog iets te missen in ons aanbod, zoals PVC specifiek voor natte ruimten, een aanvulling op het assortiment los te leggen PVC, nog mattere varianten en wat donkerder ‘houtsoorten’. Ook zochten we naar een aanvulling op onze bestaande collectie parketvloeren, aangezien (duurzame) houten vloeren op dit moment erg gewild zijn.

Sinds kort zijn wij daarom dealer geworden van het Vlaamse Quick-Step, een merk dat begin jaren ’90 vooral bekend werd met (click-)laminaat en in de afgelopen decennia is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf waar het gaat om harde vloeren. We hebben geïnvesteerd in een mooie nieuwe presentatie om u de vele mogelijkheden goed te kunnen laten zien, onze adviseurs hebben een uitgebreide product training achter de rug, en uiteraard kunnen we rekenen op onze professionals in huis om het vakkundig in te meten en perfect te leggen.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en kom langs!

Back To Top