skip to Main Content

We zijn weer ‘gewoon’ open! Ook zonder afspraak vooraf bent u weer van harte welkom om u te oriënteren voor het vervullen van nieuwe woonwensen. Nu moet ik wel zeggen dat het op afspraak werken zowel voor onze klanten als voor ons erg prettig heeft gewerkt. We waren hier immers zelf al gewend om veel bij mensen thuis te komen voor advies en daarna afspraken te maken in de showroom, maar ook voor een eerste kennismaking blijkt het prima te werken. Onze gasten wisten zeker dat een van onze adviseurs voldoende tijd voor hen beschikbaar had zonder dat zij zich bezwaard hebben gevoeld. Dus indien u uw woonwensen eens vrijblijvend aan een van onze professionals wilt voorleggen, belt of mailt u ons dan gerust voor het maken van een afspraak. Wij ontvangen u graag!

Tijdens de ‘lockdown’ hebben we dus zeker niet stil gezeten en hebben vele mooie ontwerpen mogen maken. Terugkijkend op deze periode is mij wel opgevallen dat veel mensen op zoek zijn naar iets unieks, iets ‘eigens’ dat niemand anders heeft. Zo hebben we veel karpetten geleverd die op kleur, vorm, maat en/of structuur naar wens zijn gemaakt, hebben we veel domotica-oplossingen gerealiseerd voor zonwering, raamdecoratie en verlichting en hebben we vooral veel mooie en opvallende kleurencombinaties mogen realiseren. De tijden van ‘veilig’ grijs, bruin, zwart en beige lijken voorbij.

Ook in onze showroom hebben we ingespeeld op deze behoefte aan unieke items. We hebben bijvoorbeeld een prachtig glazen bureau naar eigen ontwerp laten maken door Beek Collection en binnenkort komen de nieuwe ‘boomstam’-salontafels van Janua binnen waarvan we zelf vooraf de bladen vanaf foto’s hebben kunnen uitzoeken. Dat kunt u dus ook als u een unieke tafel wilt!

En soms is het allemaal niet zo ingewikkeld om iets bijzonders in uw interieur te creëren: Binnenkort komt voor een van onze klanten de nieuwe bank binnen….. met opnieuw beklede hondenmand in bijpassende stof!

Back To Top