skip to Main Content

Vaak wordt er bij ons in de showroom gevraagd naar een ‘mooie lamp’ voor boven de eettafel. Natuurlijk kunnen we dan eenvoudig wat verschillende armaturen laten zien, maar voor een goed advies het is interessant wat men wil van een lamp, hoe de ruimte en de tafel echt worden gebruikt. Dan is technische creativiteit vereist.

Recent hebben we daarom de hanglamp KOS van KOMOT-Design in onze collectie opgenomen: Minimalistisch design met veel vernuftig verborgen techniek aan boord. In hoogte verstellen, dimmen, kleurtemperatuur wijzigen, verschuiven en zelfs 180 graden draaien, met deze lamp kan het allemaal met een paar eenvoudige handbewegingen!

Je kunt niet zien wat er in deze lamp zit door ernaar te kijken: de speciaal ontwikkelde LED-module lijkt verborgen te zijn. De mysterieuze hoogteverstelling is ook onzichtbaar en alleen de insider zal weten hoe de lamp is te schakelen, te dimmen en is te verplaatsen. En alleen wie een van de glazen bollen kantelt zal ontdekken dat zelfs de kleurtemperatuur van de KOS eenvoudig kan worden geregeld.

Heeft u bijvoorbeeld een uitschuifbare tafel? Dan schuift u de rail en/of de pendels eenvoudig wat mee op. Draait u uw tafel bijvoorbeeld altijd een kwartslag als u veel eters hebt? Met de optionele draaischijf draait de rail met u mee en zit geen van uw gasten ongemakkelijk naast of onder een overdwars hangende lamp.

En blijven uw eters nog wat langer natafelen; Dan is de lamp met een eenvoudige handbeweging te dimmen en is ook de kleur van het licht vanuit uw stoel aan te passen naar warmer wit voor nog meer gezelligheid.

Kortom, als het om functionaliteit gaat is de KOS op dit moment wel onze koploper. Uiteraard kunnen we u alle onzichtbare functies in de showroom laten ervaren en bent u wellicht over enkele weken net zo’n enthousiaste insider als onze adviseurs dat zijn!

Back To Top