skip to Main Content

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat wij ons eigen (winkel-)interieur drastisch hebben aangepakt. En dan bedoel ik niet onze collectie meubels, want die wisselt nogal eens, maar juist onze ‘vaste’ elementen zoals vloeren, wanden, basisverlichting en stalenpresentaties. Waar wij voor onze klanten meestal gaan voor een duurzaam interieur waar men vele jaren plezier van heeft, ligt dat voor onze showroom toch een beetje anders. Niet dat we nu met elke ‘modegril’ meegaan, maar als modern bedrijf willen we onze uitstraling wel up-to-date houden. Daarom zijn we deze week gestart met een ‘opfrisbeurt’ van de winkel.

Om u een nog beter beeld te kunnen geven van wat wij bijvoorbeeld kunnen betekenen waar het gaat om vloeren en raambekleding, zal onze complete textiel- en vloerenpresentatie worden vernieuwd. Daarnaast hebben we deze week al twee grotere stukken van onze winkelvloer voorzien van PVC om een nog beter beeld te kunnen tonen van de mogelijkheden, zoals extra lange planken en een visgraad met bies. Ook gaan we een apart gedeelte van de zaak reserveren voor onze zakelijk klanten met projectmeubilair, -verlichting en -stoffering in het hogere marktsegment. Want ook onze zakelijke klant verlangt een moderne uitstraling, professioneel advies, vakkundige realisatie en goede service. En laat dat nu net zijn waar ons team zich dagelijks voor inzet!

Het wordt een hele klus omdat we, als we dan toch de handen uit de mouwen steken, ook gelijk de presentatie van onze meubelcollectie zullen gaan aanpassen. Dat betekent dat, met nog een groot aantal nieuwe items erbij, bijna alles weer een andere plek gaat krijgen. Zo maken we weer nieuwe combinaties om u te kunnen inspireren.

Rond 15 december hopen we helemaal klaar te zijn. Uiteraard blijven we tijdens de verbouwing gewoon open, gaan alle uitleveringen gewoon door en kunnen we u blijven adviseren. Want aan onze professionaliteit veranderen we natuurlijk niets!

Back To Top