skip to Main Content

Op dit moment hebben we de interne ‘verbouwing’ van onze showroom achter de rug met als resultaat een moderne nieuwe stalenpresentatie voor onze vloeren en woningtextiel, en vele nieuwe meubels op de vloer. Een echte ‘sale’ hebben we dit jaar niet; Onze collectie is over het geheel genomen nog zo nieuw, dat we gewoonweg onvoldoende modellen hebben die hiervoor in aanmerking komen. De items die we toch graag willen opruimen hebben we voor u aangemerkt als ‘plaatsmaker’ en treft u met een mooie korting vanzelf aan als u door onze toonzaal loopt.

De oplettende bezoeker zal echter mogelijk met enige verbazing bij ons rondkijken; De nieuwe collectie bevat namelijk een aantal ‘klassiekers’: Modellen uit vervlogen tijden die door fabrikanten een tweede leven hebben gekregen en ineens weer in de belangstelling staan. En hier zitten een aantal échte iconen bij.

Voorbeelden hiervan zijn o.a. de fauteuil Schrimp van Cor en het prachtig met de hand gecapitonneerde model DS-51 van De Sede. Ook de Pallone van Leolux en de Orange Slice van Artifort zijn weer helemaal terug. Artifort heeft recent de fauteuil F510, een ontwerp van Geoffrey D. Harcourt RDI uit 1967 weer ‘op de kaart gezet’ met een mooie actie. Tot en met 31 mei 2021 geldt een korting van maar liefst 10% op (o.a.) dit model in vooraf geselecteerde uitvoeringen. Komt u ‘m bij ons uitproberen?

Ook op het gebied van verlichting zult u wellicht enkele ‘oude bekenden’ treffen, zoals de booglamp Arco en de hanglamp Parentesi van Flos, waarbij deze uiteraard wel zijn voorzien van moderne LED-technologie.

Voor vele fabrikanten is het blijkbaar aantrekkelijk om ‘oude raspaarden van stal te halen’. Een trend die al begon voor de corona-uitbraak, maar ik kan mij voorstelen dat het juist nu goed uitkomt. Meubelbeurzen zijn er immers voorlopig niet, dus echt nieuwe modellen uitbrengen is lastig, al weet ik dat er al wel enkele ‘op de plank’ liggen.

Back To Top