skip to Main Content

Het was wel even schrikken toen op maandag 14 december vanuit Den Haag de mededeling kwam dat wij, net als alle niet-essentiële winkels, onze deuren moesten sluiten. Natuurlijk had ik ook de beelden gezien van de overvolle winkelstraten in Rotterdam, maar het voelde wel zuur. Hadden wij daarvoor de afgelopen maanden dan voor niets geïnvesteerd in spatschermen, instructies en mondkapjes voor al onze medewerkers, een routing in de winkel, desinfectiemateriaal en intensievere schoonmaak? Zouden wij met onze 1.000 m2 showroom, waarbij iedereen zich netjes aan de regels heeft gehouden dan echt ook hebben bijgedragen aan de verhoogde besmettingsaantallen? Persoonlijk denk ik nog altijd dat een bezoek aan onze showroom veilig is, maar de politiek kan moeilijk uitzonderingen maken.

Nou ja, uitzonderingen zijn er zeker en die maken het gevoel er niet minder onplezierig door. Want hoe is het aan onze klanten uit te leggen dat ze wel naar een showroom mogen om een nieuwe keuken of badkamer uit te zoeken en dat onze deuren (waarbij wij immers ook een showroomfunctie hebben zonder ‘losse verkoop’) gesloten blijven?

We laten ons echter niet uit het veld slaan! Vanaf de eerste dag van de lockdown hebben al onze adviseurs de mogelijkheid om ‘vanuit huis’ te werken. De telefoon wordt beantwoord en in de etalage, op internet, in onze nieuwsbrief en op sociale media informeren we u dat dat onze showroom weliswaar dicht is, maar dat we ‘achter de schermen’ veel dingen blijven doen. Alle geplande afspraken voor extern advies, uitleveringen, stofferen, monteren e.d. mogen doorgaan en gelukkig gaan we daarom ook veelvuldig voor advies aan huis op pad! Uiteraard met inachtneming van alle geldende veiligheidsmaatregelen.

Wilt u dus juist nu van start gaan met uw interieur? Schroomt u dan niet om toch contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis. Dit kan via 030-2282591, whatsapp of welkom@veldhoveninterieurs.nl

Back To Top