skip to Main Content

Met wat kunst-en-vliegwerk

In mijn vorige bijdrage heb ik u al geïnformeerd over de gevolgen van de uitbraak van het Corona-virus voor ons bedrijf, voornamelijk waar het gaat om toeleveringen. En waar ik mij toen nog druk maakte over het niet doorgaan van mijn bezoek aan de Meubelbeurs in Milaan en te verwachten langere levertijden, is de impact sinds de overheid in Nederland (overigens terecht) heeft besloten tot een intelligente ‘lock-down’, ineens onvoorstelbaar groot.

Gelukkig komen er nog wel bestellingen binnen en kunnen we, soms met wat ‘kunst-en-vliegwerk’, nog projecten uitleveren en klanten in de showroom adviseren. Geen van onze medewerkers is ziek en voorafgaand aan alle afspraken bij klanten thuis bellen wij of onze medewerkers welkom zijn en of er binnen de geldende richtlijnen gewerkt kan worden. Ook de showroom is open, al hebben we in verband met de enorme afname van het aantal mensen dat nog binnen komt, onze openingstijden wat beperkt. Hier is ruimte genoeg om de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren en oppervlakken worden met grote regelmaat schoongemaakt. Uiteraard is ons gehele team op de hoogte van alle regels en gaan we hier zeer zorgvuldig mee om. Het vereist soms wat extra creativiteit, maar vooralsnog komen we er prima uit.

Juist nu heeft u, mits u op een verantwoorde wijze de straat op kunt, ruimschoots de gelegenheid om u uitgebreid te oriënteren op een nieuw interieur. En wilt u liever onze showroom bezoeken zonder anderen erbij (behoudens één van onze adviseurs), belt u ons dan voor het maken van een afspraak voor een bezoek buiten onze openingstijden of advies via een videoverbinding.

En nog een lichtpuntje voor de komende periode is dat mensen nu zo langdurig thuis zijn dat nieuwe interieurwensen zeker zullen ontstaan: De oude bank die toch meer versleten is dan het leek, de inkijk via de ramen die toch als minder prettig wordt ervaren (raambekleding en gordijnen) of de kast die na het opruimen ervan toch eigenlijk niet meer in het interieur past. Allemaal redenen om ons niet te vergeten en binnenkort, of zodra het voor u weer veilig genoeg is, bij ons langs te komen. Wij kijken ernaar uit!

Back To Top