skip to Main Content

In de eerste plaats wil ik alle lezers een gelukkig, gezond en comfortabel 2023 toewensen! Over comfortabel gesproken; Dit betekent voor iedereen iets anders, zeker waar het gaat om zitmeubelen. Waar de een zich prima voelt in een zachte, diepe bank, wil de ander juist liever een stevige met een actieve zit. Ieder individu is anders gebouwd wat betreft lengte van rug, boven- en onderbenen, etc., maar ook andere fysieke aspecten spelen een rol. De een houdt van hardlopen, de ander liever van flaneren in de stad. Juist daarom is het zo belangrijk dat u, voor aanschaf van een nieuwe stoel of bank, uitgebreid gaat proefzitten.

Gelukkig zijn er vele modellen, waarbij er keuzes kunnen worden gemaakt met betrekking tot het gewenste comfort, zoals het verhogen of verlagen van de zithoogte, een diepere of juist ondiepere zit, verschillende kussenvullingen waar het gaat om hardheid of (hypoallergeen) materiaalgebruik, etc. De opties zijn echter altijd wel beperkt binnen de mogelijkheden van het model zelf en niet iedere combinatie van opties is prettig. Een voorbeeld hiervan is dat bij een harder zitkussen wel wat zachtere rug kussens zijn toe te passen, maar beter niet andersom. In onze showroom hebben we van alle modellen waar wat te kiezen valt uiteraard proefkussens en andere hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen de juiste keuzes te maken.

Maar zelfs dan nog kan het zijn dat een bepaald model, ondanks alle mogelijkheden gewoon niet past bij uw wensen. Simpel gezegd, een nette schoen met een leren zool wordt nooit geschikt om een marathon op te lopen.

En heeft u eerder een stoel of bank met ‘leren zolen’ aangeschaft, waarvan achteraf toch blijkt dat u hier niet op kunt ‘hardlopen’? Of zou u het comfort van een bestaand meubel graag veranderd willen hebben, bijvoorbeeld i.v.m. ontstane fysieke beperkingen? Dan kan onze gespecialiseerde meubelstoffeerder vaak achteraf nog een aantal aanpassingen doen om het comfort beter op uw wensen te laten aansluiten.

Back To Top