skip to Main Content

Ook 2022 is in vele opzichten weer een bijzonder jaar geworden. We hebben een groot aantal mensen blij kunnen maken met een nieuw meubelstuk, vloer, raamdecoratie, verlichting of een compleet nieuwe inrichting. En enthousiaste klanten, daar doen we het voor!

Wel heeft men soms erg lang moeten wachten totdat al het moois geleverd kon worden. Niet alleen bij ons was het druk. Ook door onze collega’s werd er veel besteld, waardoor een groot deel van onze toeleveranciers leveringsproblemen kenden. Dat de Coronacrisis in economisch opzicht nog niet ten einde was merkten we vooral aan oplopende levertijden, vaak veroorzaakt door het niet beschikbaar zijn van diverse grondstoffen, beperkte transportmogelijkheden of een tekort aan vakmensen. Het geduld van onze klanten werd daardoor soms enorm op de proef gesteld. Levertijden van ruim 20 weken waren geen uitzondering en sommige orders konden we pas na 8 of 9 maanden uitleveren. Ondanks dat ik toch al even meeloop in dit bedrijf, had ik dit nog nooit meegemaakt.

In ieder gesprek probeerden we onze klanten zo voorzichtig mogelijk de verwachte levertijden te melden, niet wetende hoe zij zouden reageren. Tot onze verbazing echter was er nagenoeg niemand die om die reden de opdracht niet heeft geplaatst en wachtte men rustig onze berichtgeving omtrent de leveringen af. Hierbij dan ook dank aan al onze opdrachtgevers in 2022 voor hun soms eindeloze geduld!

Gelukkig gaat het bij de meeste fabrikanten nu iets beter, al zijn de levertijden over het algemeen nog steeds langer dan normaal. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of is er sprake van een aanstaande verbouwing? Wacht u dan zeker niet te lang met het uitzoeken van nieuwe items voor uw interieur.
En wilt u echt snel iets moois in huis? Kom dan snel langs of kijk op onze website:  Onze wintersale is gestart!

Back To Top