skip to Main Content

Voor de trouwe lezers zal het geen verrassing meer zijn dat er in de interieurbranche voortdurend wordt gewerkt aan vernieuwing. Zo had ik u al geïnformeerd over de warmte-isolerende zonwering van Sunway en over de duurzame ‘inruilactie’ van zitmeubelen fabrikant Gelderland. Ook op het gebied van kasten en kastsystemen gaan de ontwikkelingen door. Waar TV- en audio-oplossingen, functionele verlichting en allerlei maatwerkoplossingen al de standaard zijn, heeft de Duitse kasten fabrikant Kettnaker recent toch weer iets nieuws weten te introduceren. En ditmaal zelfs met een Nederlands tintje.

Een samenwerking tussen Kettnaker en Kalfire, een volledig Nederlandse producent van haarden, maakt het vanaf nu voor ons mogelijk een kast te ontwerpen met ingebouwde sfeerhaard. De Kalfire E-one haarden werken volledig elektrisch. Middels gepatenteerde technieken worden vlammen op keramische houtstammen geprojecteerd. Een technologisch hoogstandje dat resulteert in een ultra realistisch vlambeeld. Een gasleiding en afvoerkanaal voor rookgassen is niet nodig, een stopcontact is voldoende. En omdat de E-one geen directe warmte afgeeft is deze dus veilig in de kast in te bouwen.

Door het integreren van de haard in een kast ontstaat niet alleen meer sfeer, de beschikbare ruimte wordt optimaal benut in een rustgevend en harmonieus geheel. En wat indeling betreft kunnen we alle kanten op. We ontwerpen de kast geheel op maat, waarbij ook TV en audio-oplossingen, verlichting en vitrines moeiteloos zijn in te passen.

Met onze moderne tekenprogramma’s kunnen we uw droomkast vooraf op een zeer realistische wijze presenteren en ook naar de montage bij u thuis heeft u geen omkijken. Onze goed opgeleide monteurs zijn niet alleen in staat de kast op te bouwen en af te stellen, ook de haard wordt natuurlijk netjes aangesloten en klaar voor gebruik opgeleverd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en laat u vrijblijvend informeren.

Back To Top