skip to Main Content

Omdat we onze klanten willen blijven inspireren hebben we afgelopen week onze showroompresentatie weer helemaal veranderd. Niet alleen de etalage, maar de hele zaak gaat in zo’n geval ‘op z’n kop’. Bestaande opstellingen gaan uit elkaar en nieuwe combinaties worden gemaakt, nieuwe meubels worden gepresenteerd en ook de styling wordt aangepast. Daarnaast exposeert Mariëlle Mahieu vanaf 1 april haar kleurrijke schilderijen en, al zeg ik het zelf, we hebben haar werken op een prachtige manier kunnen combineren.

Helaas zijn nog niet alle nieuwe showroom-items binnen. De levertijden zijn in onze branche nog altijd erg lang als gevolg van de nasleep van de Corona-pandemie, de oorlog in Oekraïne en een tekort aan personeelsleden bij onze toeleveranciers en transporteurs. En voor showroomorders wordt vanzelfsprekend geen uitzondering gemaakt.

Gelukkig zijn de belangrijkste smaakmakers wel binnen. In onze etalage treft u op dit moment bijvoorbeeld het nieuwe model Jalis21 van Cor aan. ‘Jalis’ is het magische Oosterse woord voor gastvrijheid en ontspannen communicatie met familieleden of vrienden. En zo ziet deze bank er ook uit. Met een cosy ‘look en feel’, maar wel een uitstekend comfort. De nieuwe eetkamerstoelen Leya van Frei Frau in een zachtgroene kleur aan de andere kant, versterken het lenteachtige beeld. Een prachtig kunstwerk van Marielle maakt het plaatje helemaal af!

Ook nieuw in onze showroom is de bank model 6400. Het model maakt al even deel uit van de Gelderland-collectie, maar vanaf nu kunt u ‘m ook bij ons bekijken en proberen. Met zijn wat kortere, zachte zit een prima bank voor jong en oud.

Wat u zeker niet zou mogen missen zijn onze nieuwe lampen van het Spaanse Vibia, waaronder de ‘Puck Wall Art’. En wat de naam al doet vermoeden, met deze lamp heeft u geen schilderij meer nodig!

Back To Top