skip to Main Content

Een nieuwe collectie vereist een goede voorbereiding

Op het moment dat ik dit stuk schrijf is het jaar pas net een week begonnen. De trouwe lezer weet inmiddels dat dit in verband met het eeuwfeest van het bedrijf een druk jaar zal worden vol activiteiten, acties en evenementen. Vooruitlopend hierop hebben we recentelijk ook onze vernieuwde website gelanceerd met veel meer inspiratie en informatie dan voorheen. Dit om u nog beter te kunnen laten zien waar wij als bedrijf voor staan en wat we allemaal in huis hebben! Neemt u eens een kijkje op www.veldhoveninterieurs.nl en laat u verrassen.

Januari is ook altijd de maand waarin de Internationale Meubelbeurs in Keulen plaatsvindt. Voor ons dé beurs waar het gaat om het inkopen van onze collectie. Ten tijde dat deze column wordt gepubliceerd hebben we deze drukke beursdag alweer achter de rug, maar op dit moment kan ik u nog niets vertellen over de nieuwigheden die daar worden gepresenteerd. Via onze website en sociale media houden wij u de komende weken op de hoogte.

Ook een dergelijk beursbezoek vereist enige voorbereiding. We streven in de showroom naar een evenwichtige presentatie, zeker waar het gaat om meubels. Denk dan aan de juiste mix tussen bijvoorbeeld zitgroepen en eetkamermeubilair, maar ook in afwisselende materialen zoals stoffen en leer, hout en gelakte oppervlakken en niet te vergeten kleuren. We kijken dan ook met het gehele team, voordat we naar onze oosterburen afreizen, naar wat onze behoeften zijn. Deze zijn enerzijds gebaseerd op de items die wij in de afgelopen tijd als showroommodellen hebben verkocht, maar anderzijds ook gebaseerd op de vraag uit de markt. Volgende week zullen we bijvoorbeeld in ieder geval op zoek gaan naar twee nieuwe eetkamertafels met twee mooie sets met stoelen én we gaan kijken naar een voor ons nieuw, aanvullend merk van kasten om nog meer mogelijkheden en maatwerk te kunnen leveren.

Wat betreft kleuren zullen we zeker vasthouden aan de in 2016 ingeslagen weg van een kleurrijke presentatie. Maar net als met een garderobe houden ook wij rekening met de mogelijkheden om verschillende combinaties te kunnen maken, ook met dingen die wij al in de zaak hebben staan. Om u steeds weer opnieuw te kunnen inspireren veranderen wij de opstellingen in de showroom eens in de paar maanden.

En dan, meestal zo rond Pasen, zullen de nieuwe ingekochte dingen bij ons binnen gaan komen en kunnen wij u al het nieuws in de showroom gaan presenteren. Voor het team altijd een mooi moment om naar uit te kijken!

Back To Top