skip to Main Content

Oudejaarsdag 2023, 11 uur ’s avonds: We staan met z’n tweeën voor de vierde keer die dag ons met grondwater ondergelopen souterrain van de showroom droog te zuigen. En dat al ruim anderhalve maand lang, 7 dagen per week. Nieuwjaarsdag om 08:00 uur stonden we er weer en droge voeten waren nog ver weg. Pas begin mei, na ruim 135.000 liter water te hebben afgevoerd en vele technische ingrepen verder, waren de wanden en vloer droog en konden we starten met de ‘wederopbouw’.

Wat heb ik dan een team van fantastische mensen om mij heen! Kort nadat alle maatregelen die onze mannen in november en december al hadden genomen om de waterschade nog enigszins te beperken werden al nieuwe plannen gemaakt over hoe we, als het souterrain droog zou zijn, de ruimte weer zouden kunnen opbouwen. En de afgelopen drie maanden hebben ‘onze’ Melvin, Arnold en Pim gebouwd aan op dit moment vrijwel zeker het mooiste stukje van de showroom. Nieuwe voorzetwanden, behang, verf, verlichting en twee nieuwe vloeren zijn geplaatst en dat allemaal naast alle ‘reguliere’ werkzaamheden en projecten die natuurlijk gewoon doorgingen.

Nu zou je verwachten dat de ‘rek’ er wel uit zou zijn, maar niets bleek minder waar: Het idee werd geopperd om, als we dan toch de kelder opnieuw gaan inrichten, dan maar gelijk de hele showroom om te bouwen.

En dan is het nu zo ver! Afgelopen week hebben we met alle beschikbare handen de gehele showroom vernieuwd en een groot aantal nieuwe items in onze collectie geplaatst. Het ziet er weer top uit en ik wil u graag uitnodigen om binnenkort te komen kijken.

Het water hoop ik binnen nooit meer terug te zien, maar het in deze bizarre tijd opgebouwde gevoel van saamhorigheid in het team houden we vast voor de toekomst!

Back To Top