skip to Main Content

Waarschijnlijk kent u ons vooral van onze moderne collectie meubilair, maar wist u dat wij ook al meer dan 100 jaar ervaring hebben op het gebied van vloeren?

Op zaterdag 13 mei aanstaande organiseren wij wederom een adviesdag waarop wij, in samenwerking met enkele leveranciers, onze vloeren en vloerkleden nader onder de aandacht willen brengen. Zo hebben we enkele bijzondere presentaties van de productie van tapijt, marmoleum en PVC, twee parketteurs die verschillende legpatronen en afwerking van parket laten zien, uitgebreide informatie over ondervloeren (bijvoorbeeld in combinatie met vloerverwarming en/of geluidsisolatie), advies en demonstraties over het verwijderen van vlekken en laten we u kennismaken met een groot scala aan verschillende soorten vloerkleden.

Verschillende specialisten uit het vak zullen op 13 mei bij ons aanwezig zijn om u te inspireren en te informeren, maar uiteraard staan ook onze eigen ontwerpers en adviseurs voor u klaar. Van 09:30 tot 17:00 uur hebben we de loper voor u uitgerold.

Aanwezigen:

Bert Berkouwer van De Millenerpoort tapijten maar ter plekke uw zelf samengestelde karpet staal.
Bas van der Kroef van BRN parketteurs laat zien hoe parket gelegd wordt.
Bart Vos van Perletta Carpets verteld alles over de bijzondere productie van Perletta karpetten.
Onze eigen adviseurs en ontwerpers zijn ter beschikking voor alle kleur, materiaal- en ontwerp vragen.

Zet u de datum alvast in uw agenda? We zien u dan graag bij ons over de vloer onder het genot van een hapje en een drankje.

Back To Top