skip to Main Content

Onze etalage

Bank Devon van Leolux
Jan Armgardt, - 2018

Misschien kent u het model Tango van Leolux nog wel. De Devon is van dit model afgeleid. Het verschil tussen de Tango en de Devon zit grotendeels in het frame. De Devon is verfijnder en gemoderniseerd. De flappen van de rug en de zitting kunnen in meerdere standen ophoog en omlaag geklapt worden. Uiteraard is de bank ik vele leer en stofkleuren te verkrijgen. Ook zijn er meerdere breedtematen te verkrijgen.

Model als getoond in onze etalage € 4.875,-
Maatvoering: breed 222 cm, diep 90 cm en hoog 85 cm

Fauteuil F510 van Artifort
Geoffrey D. Harcourt – 1967

De fauteuil F510 is een echte designklassieker. De eerste fauteuils uit de bekende f500-serie kwamen al in 1967 op de markt. De fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en zijn te bekleden met vele soorten stoffen en leersoorten. Het frame kan een kuisvoet of een draaischijf in aluminium of epoxy zijn. In onze etalage ziet u de F510 is een mooie 100% wollen stof op een draaischijf gespoten in grijs epoxy.

Op het moment hebben wij een actie op de F500-serie van Artifort. Meer informatie vindt u hier

Model als getoond in onze etalage € 3.065,-
Maatvoering: breed 92 cm, diep 92 cm en hoog 95 cm (zithoogte 38 cm)

Tv-meubel Solo van Castelijn
Marieke Castelijn en Marleen van Klink - 2010

Het Solo tv-meubel is ontworpen voor ieder die veel waarde hecht aan goede techniek, maar de apparatuur niet altijd in het zicht hoef te hebben. Door opties als ventilatie – en bekabelingsgaten , een draaibare tv-paal of speakerdoek toe te voegen, creëert u uw ideale apparatuur kast. Uiteraard is het Solo meubel uit te voeren in verschillende maatvoeringen, materialen en kleurstellingen. Kenmerkend bij Solo is de asymmetrische strook in het front. Deze strook kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien is de strook verwisselbaar. Het eenvoudig vervangen van de strook geeft de kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk. Solo kasten gaan dus moeiteloos met hun tijd mee.

Model als getoond in onze etalage € 3.255,- *
Maatvoering: breed 250 cm, diep 45 cm en hoog 37 cm

*Exclusief montagekosten

Wandkast Solo van Castelijn
Marieke Castelijn en Marleen van Klink - 2010

Een prachtig afgewerkte hangende kast bestaande uit 1 grote deur met hierachter wel 3 legplanken. Kenmerkend bij Solo is de asymmetrische strook in het front. Deze strook kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien is de strook verwisselbaar. Het eenvoudig vervangen van de strook geeft de kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk. Solo kasten gaan dus moeiteloos met hun tijd mee.

Model als getoond in onze etalage € 1.705,- *
Maatvoering: breed 250 cm, diep 45 cm en hoog 37 cm

*Exclusief montagekosten

Eetkamertafel Shift van Arco
Jorre van Ast - 2018

De Shift eetkamertafel is niet alleen een mooie slanke tafel, maar ook een heel functionele tafel. De tafel is namelijk met wel een meter uit te schuiven. Dit doet u door de poot uit te trekken, zodat het uitklapblad tevoorschijn komt. Deze zit namelijk in het vast tafelblad geschoven. Het eetklapblad vouwt u uit en zo vergoot u gemakkelijk de tafel. Het grote voordeel is dat de poot mee schuift waardoor u geen rekening hoeft te houden met een lastige poot bij het indelen van de tafel. Uiteraard is de tafel in verschillende tinten houtfineer te verkrijgen en zijn er ook verschillende epoxy tinten voor de poot mogelijk.

Model als getoond in onze etalage € 5.380,-
Maatvoering: Breed 210 (310) cm, diep 100 cm en hoog 75 cm

Karpet Bella Diva van De Millenerpoort

Een fijn zacht karpet gemaakt van 100% zuiver scheerwol. Het Bella Diva karpet is uit te voeren in vele kleurcombinaties en is op de centimeter op maat te maken. Omdat het karpet geheel van zuiver scheerwol is gemaakt, zal het karpet niet snel plat lopen en zijn eventuele vlekken gemakkelijk te verwijderen.

Model als getoond in onze etalage € 2.145,-
Maatvoering: breed 185 cm, lang 270 cm

Hanglamp Caboche van Foscarini

Deze prachtige hanglamp is niet alleen functioneel, maar ook net een kunstwerk. De lamp bestaat uit een kunststof basis waar mooie kralen ingedraaid worden. In onze etalage ziet u de rookglas kralen. Deze geven een extra luxe uitstraling aan de lamp. Ook kan de Caboche met transparante kralen uitgevoerd worden. De Caboche heeft een 2700 kelvin dimbare led-lichtbron en kan op verzoek ook via Casambi bediend worden.

Model als getoond in onze etalage € 1.555,- *
Maatvoering: Diameter 50 cm en hoog 20 cm

*Exclusief montagekosten

Vloerlamp Mite van Foscarini
Marc Sadler - 2001

De Mite lamp is een echte sfeermaker in uw interieur. Deze prachtig vormgegeven lamp geeft buitengewoon prettig diffuus licht. De Mite is gemaakt van fiberglas en staat op een stevige chroomkleurige voet. De ingebouwde led-lichtbron geeft fijn warm wit licht (2700 kelvin) en is ook nog eens dimbaar.

Model als getoond in onze etalage € 1.367,- *
Maatvoering: Diameter 21 cm en hoog 185 cm

*Exclusief montagekosten

Eetkamerstoel Calla van Montis
Gijs Papavoine - 2012

De eetkamer Calla is te herkennen aan de organische vormgeving. De Calla heeft geen echte armleuningen, maar door de vormgeving mist u deze zeker niet. De Calla is in zeer veel stoffen en leersoorten uit te voeren.

Model als getoond in onze etalage € 503,-
Maatvoering: Breed 53 cm, diep 63 cm en hoog 85 cm (zithoogte 45 cm)

Ruimtedeler Groove van Castelijn
Coen Castelijn - 2005

Het Groove programma herkent u aan de stevige houten staanders gecombineerd met slanke aluminium planken. Met het Groove programma kunt u als het ware uw eigen model ontwerpen. Ga voor alleen legplanken of voeg net als in onze etalage een lade of deurelement toe. Uiteraard kan het model ook breder en/ of hoger geleverd worden. Voor de staanders zijn er meerdere beitskleuren mogelijk en de aluminium planken kunnen als u het wenst ook in een kleurlak worden uitgevoerd. Natuurlijk kan de Groove ruimtedeler ook tegen de wand geplaatst worden, zodat u de Groove kunt gebruiken als prachtige wandkast.

Model als getoond in onze etalage € 6.820,- *
Maatvoering: Breed 165 cm, diep 33 cm en hoog 216 cm

*Exclusief montagekosten

Back To Top