skip to Main Content

In de maanden oktober, november en december exposeren wij schilderijen van Marly Freij uit Zeist.  Op een geheel eigen wijze maakt ze landschappen, zeezichten en vrouwenportretten, waar u een selectie van kunt zien in onze showroom. Haar landschappen en zeezichten zijn vergezichten. Ze geven het gevoel kilometers ver te kunnen kijken. Ze hebben geen uitgewerkte details, zodat de kijker er zijn verbeelding in kwijt kan en eigen interpretatie aan kan geven. Om dit te onderstrepen hebben de meeste van haar vergezichten geen titel.

Daarnaast legt ze zich ook toe op het maken van grote vrouwenportretten. De gezichten vallen voor een groot gedeelte samen met de rijk bewerkte en kleurrijke achtergrond. De achtergrond speelt een belangrijke rol. Er zitten bijzondere structuren en effecten in, die u van dichtbij zou moeten bekijken.

De schilderijen zijn vaak expressief en kleurrijk, soms ingetogen en sereen. Marly houdt van experimenteren met diverse materialen en technieken en zoekt telkens de uitdaging. Dit resulteert in een gevarieerde collectie.
Een aantal galeries heeft werk van haar opgenomen in de vaste collectie. Meer informatie is te lezen op haar website www.marlyfreij.exto.nl. U kunt haar ook volgen op instagram: marlyfreij_art.

Back To Top