skip to Main Content

Heerlijk slapen in de slaapkamer die bij u past

Interlübke

Zeer fraai en kwalitatief hoogstaand. Dat is Interlübke, Duitse producent van topkwaliteit in bedden, standaard en maatwerk kledingkasten en kastsystemen voor uw slaapkamer. Uitzonderlijk goed is de lakkwaliteit: deze is zeer kleurecht en krast nagenoeg niet. Kasten van Interlübke zijn verkrijgbaar in alle RAL en Sikkens wenskleuren en zelfs in andere kleuren op basis van een aangeleverde staal. Niet voor niets zijn wij al 45 jaar Interlübke-dealer.

Schönbuch

Een welkom gevoel, dat is waar het om gaat bij het Duitse Schönbuch. Van kapstok of spiegel tot ornamenten en complete garderobekasten. Schönbuch is groots in de kleine en grote ruimte.

Tonelli

Spiegels van het Italiaanse Tonelli zijn een sieraad aan de wand. Een Tonelli spiegel als wanddecoratie is een aanwinst in elke ruimte: Italiaans design van topontwerpers, verkrijgbaar met bijvoorbeeld optische illusies en geometrische vormgeving. Prachtige spiegels met een ongekend afwerkingsniveau, voor bijzondere optische effecten met diepte.

Treca de Paris

Slaapcomfort is heel persoonlijk. Om slapen optimaal te maken voor elk mens en lichaam, biedt Treca de Paris ongekend veel soorten exclusieve boxsprings. Niet voor niets staat er in ongeveer tachtig procent van de Franse Hotelkamers een bed van Treca. Graag vergezellen wij u naar de Treca-showroom in Amsterdam, waar u op uw gemak kunt kijken, voelen en vergelijken.

Franz Fertig

Zoekt u een slaapbank die eruitziet als een bed? En die ook het lig- en slaapcomfort biedt van een kwaliteitsbed? De fraaie banken van Franz Fertig zitten heerlijk en zijn eenvoudig om te bouwen tot een bed waarin uzelf of uw gasten uitermate comfortabel slapen. De perfecte oplossing voor een gastenverblijf of vakantiehuisje met stijl.

Martin Westland

Een goede ondervloer is als een fundering voor een huis; als die niet goed is zie je dat meteen terug in het resultaat.

Back To Top