Op zaterdag 15 februari a.s. organiseert Veldhoven Interieurs een adviesdag over materialen. Gedurende deze speciale adviesdag zullen 3 van onze Nederlandse specialisten aanwezig zijn om u alles te vertellen over de eigenschappen en het verwerken van diverse materialen.

U bent zaterdag 15 februari a.s. van harte uitgenodigd tussen 10:00 en 17:00 uur in onze showroom.

Programma

11:30 uur Presentatie ‘glas’ door Wiljan van Beek (BEEK)
14:00 uur presentatie ‘leer’ door Ton van den Berg (Label van den Berg)
15:30 uur presentatie ‘hout, HPL en Fenix’ door Marieke Castelijn (Castelijn meubelen)

Glas

Familiebedrijf BEEK ontwikkelt producten die functioneel en inspirerend zijn. BEEK heeft in mei 2017 een nieuwe lijmtechniek geïntroduceerd. Er konden tot die tijd uitsluitend ‘blank’ metalen flenzen in RVS, messing, aluminium, etc. aan glas UV-gelijmd worden. BEEK heeft de techniek ontwikkeld om ook ‘gekleurde’ metalen flenzen aan glas te kunnen lijmen en heeft daarmee een absolute primeur. Eigenaar Wiljan van Beek vertelt u er zaterdag 15 februari graag alles over!
Presentatie start om 11:30 uur

Leer

De passie voor interieur en vormgeving zit in de familiegenen bij de drie generaties Van den Berg die op dit moment het bedrijf LABEL runnen. Dutch Design pur sang met een no-nonsense karakter. De Label zitmeubelen zijn handgemaakt en ontworpen door vakmensen met passie. Het gebruik van karakteristieke leersoorten vraagt om expertise. Mede-eigenaar Ton van den Berg is zaterdag 15 februari aanwezig om zijn kennis en vakmanschap over leer met u te delen.
Presentatie start om 14:00 uur

Hout

Castelijn Meubelindustrie ontwerpt en produceert kasten, tafels, kantoormeubilair en maatwerkoplossingen in een eigen innovatieve no-nonsense stijl. Gebruik van hout, lak en materialen zoals Desktop, HPL en Fenix zijn voor de vakmensen van dit familiebedrijf vanzelfsprekend en ook duurzaamheid heeft sinds de oprichting van het bedrijf in 1958 de volle aandacht. Marieke Castelijn kan u zaterdag 15 februari alles vertellen over gebruik en onderhoud van deze mooie materialen.
Presentatie start om 15:30 uur